Cel mai calitativ cornier se gaseste la Mesteru Manole!

Materialul de constructie cornier este un produs confectionat din otel carbon si presupune o sectiune transversala ce formeaza un unghi drept ce poate avea laturi cu dimensiuni diferite. Cornierul mai este cunoscut si sub alte denumiri, precum profil L sau otel cornier si este foarte des folosit pentru imbinarea de elemente.
cornier

De ce specialistii au ales folosirea de cornier?

Alegerea unui profil de cornier trebuie facuta intotdeauna in functie de necesitate. Utilizarile pentru acest material sunt foarte variate, de la aplicatii metalice pentru caroserii de vehicule sau remorci si pana la componente structurale. Acest material poate fi folosit si in constructia de vagoane sau poduri ori chiar pentru piloni de sustinere. De asemenea, este foarte intalnit in constructia de utilaje industriale, porti si garduri sau chiar nave. De fiecare data, materialul de acest tip trebuie construit in concordanta cu niste standarde internationale de calitate, ce stabilesc inclusiv tolerantele acestuia. Un profil din acest materialpoate fi cea mai buna alegere pentru proiecte si structuri metalice a caror rezistenta este foarte importanta, deoarece prezinta o serie de caracteristici speciale, precum:

  • Acesta este un material foarte durabil, confectionat din otel;
  • Acest material actioneaza ca un liant intre diferite componente al constructiilor pe care este montat;
  • Este un adjuvant in cresterea rezistentei constructiilor, detinand o serie de proprietati ce ii ofera rezistenta si stabilitate mecanica;
  • Poate fi montat atat prin sudare, cat si prin nituire, astfel fiind usor de adaptat nevoilor oricarei constructii.

Cum sa iti alegi dimensiunea potrivita de cornier?

Avand in vedere gama variata de dimensiuni si grosimi pe care o ai la dispozitie la Mesteru Manole, atunci cand iti comanzi cornier trebuie sa ai in vedere necesitatea proiectului respectiv.

Acest material se utilizeaza in domenii variante de la realizarea confectiilor metalice pentru caroserii auto si remorci, pana la anumite elemente de structura. Acesta material mai este utilizat si in realizarea de vagoane, poduri sau chiar piloni de sustinere. Mai mult decat atat, specialistii utilizeaza cornier pentru realizarea de utilaje industriale, porti, garduri, dar si nave maritime. In ultimii ani, acest material a inceput sa fie utilizat si in industria publicitara pentru realizarea de casete de promovare.

Dimensiuni  care se pot gasi la Mesteru Manole

20x20x30x20x2.5

25x25x3

25x25x4

30x30x3

40x40x3

30x30x4

40x40x4

50x50x5

50x50x6

60x60x5

60x60x6

70x70x7

70x70x8

80x80x6

80x80x8

100x100x8

100x100x10

120x120x12.

Investeste mereu in cele mai bune materiale si in acest mod vei vedea ca orice proiect este o reusita. Si nu in ultimul rand, este important sa stii foarte bine necesitatile proiectului tau.