fbpx

Cel mai bun laptop Acer pentru oricine

Marca taiwaneză Acer are o mulțime de modele de laptopuri care îți vor satisface orice nevoi de calcul ai. Indiferent că ai nevoie de un laptop care să poată gestiona jocuri de înaltă performanță sau unul care să fie ușor pentru lucru pe drumuri, la Acer găsești tot ce dorești.

Acer și-a făcut un renume pentru laptopuri de calitate cu un preț atractiv. Dacă crezi că prețul scăzut se traduce prin calitate proastă, atunci un laptop Acer te-ar putea face să te răzgândești. În 2018, Acer a fost al patrulea cel mai mare producător de laptopuri.

Totuși, cu atât de multe opțiuni disponibile, alegerea celui mai bun laptop Acer pentru nevoile tale este dificilă? Nu-i așa? Pentru a-ți face alegerea mai ușoară, iată cele mai bune modele care merită cumpărate în funcție de nevoile tale.

Cel mai puternic laptop Acer: Acer Predator Triton 900

Fie că ai nevoie de un laptop excelent pentru a juca jocuri de înaltă performanță fără „lag” și a le transmite în streaming pe platforme precum Twitch sau vrei să faci editare video, machine learning sau să folosești programe CAD de înaltă calitate, acest laptop Acer este ceea ce ai nevoie.

Laptop Acer Predator Triton 900 emag.ro
Laptop Acer Predator Triton 900

Cel mai bun laptop Acer de gaming: Acer Predator Helios 500

Acer Predator Helios 500 este un laptop puternic, în special pentru gameri. Este alimentat de procesorul Intel Core i7-8750H, vine cu 16 GB RAM și SSD de 512 GB și are și 2 TB de stocare HDD, suficient pentru a stoca fișiere, jocuri și filme offline. Pentru gameri, are o placă grafică GeForce GTX 1070 cu 8 GB VRAM. In general laptopurile de gaming Acer Predator pot rula jocuri de grafica inalta fără niciun decalaj, precum Tomb Raider sau ultimele jocuri din seria Assassin Creed.

Laptop Acer Predator Helios 500 emag.ro

Predator Helios 500Vedeti si parerile despre noul Acer Predator 700!

Cel mai bun laptop Acer convertibil: Acer Spin 3

Acesta este cel mai bun laptop convertibil de la Acer, cu un ecran touchscreen, o greutate mică și o durată de viață a bateriei de peste 12 ore, fiind perfect pentru cei care caută un laptop versatil care să dureze.

Cel mai bun laptop Acer ultra-subțire: Acer Swift 7 SF714-51T-M9H0

Acer Swift 7 SF714-51T-M9H0 este un laptop care va întoarce capete. Laptopul este considerabil de subțire, lucru care îl face un partener minunat de călătorie. Calitatea este robustă și de înaltă performanță.

Cel mai bun laptop Acer pentru acasă / birou și călătorie: Acer Aspire 5

Laptopul Acer Aspire 5 este o achiziție excelentă atunci când cauți un laptop care să poată face față cerințelor zilnice. El oferă multi-tasking și navigare perfectă și deși nu este un laptop pentru jocuri, poate face față la câteva mai puțin solicitante. Durata de viață a bateriei este de 5,5-6 ore în funcție de utilizare. Așadar, te poți baza pe el pentru călătorii sau zone în care este posibil să nu ai o priză la îndemână.

Laptop Acer Aspire 5 emag
Acer Aspire 5

Războiul specificațiilor nu s-a oprit niciodată, vezi si parerile despre laptopurile Dell