Cei mai importanti angajatori vin in weekend la Zilele Carierei de la Ploiesti Shopping City

16 octombrie 2014

Cei mai importanti angajatori vin in weekend la Zilele Carierei de la Ploiesti Shopping City

Ploiesti, 16 octombrie: In acest weekend la Ploiesti Shopping City au loc Zilele Carierei, un eveniment dedicat ploiestenilor care doresc sa intre in contact cu cei mai importanti angajatori prahoveni. Totodata, vizitatorii centrului comercial sunt invitati sa participe la campania „Weekend-uri castigatoare in Ploiesti Shopping City”, unde pot castiga premii instant, iar marti, 21 octombrie, copiii sunt asteptati sa doboare un record mondial la ora dedicata lecturii cu ocazia evenimentului “Read for the record”, dar si sa asiste la piesa de teatru de papusi, “Povestiri din jungla”.

Zilele Carierei la Ploiesti Shopping City
Cei mai importanti angajatori vin in acest weekend (17 – 19 octombrie) la Ploiesti Shopping City in cadrul evenimentului Zilele Carierei ce se adreseaza prahovenilor in cautarea unui loc de munca adecvat experientei lor. Prima zi a targului, 17 octombrie, este dedicata voluntariatului, iar cei prezenti pot aplica la pozitiile de voluntariat deschise de ONG-urile prahovene.

Sambata si duminica (18 si 19 octombrie) companiile angajatoare ii asteapta pe cei care doresc sa evolueze profesional la unul dintre cele mai importante targuri de job-uri din Prahova.

Cu ocazia Zilelor Carierei, vizitatorii Ploiesti Shopping City beneficiaza de sedinte gratuite de consiliere si dezvoltare profesionala oferite de specialistii in domeniu.

Partenerii acestui eveniment sunt Junior Chamber International Prahova (JCI Prahova) si Kiss FM Ploiesti.

“Read for the record” stabileste recorduri la Ploiesti Shopping City

Marti, 21 octombrie, incepand cu ora 17:30, in zona scarilor rulante, cei mici sunt invitati sa participe la “Read for the record”, un manifest pentru alfabetizare si dragoste pentru citit. Evenimentul este unul anual, ce are loc in intreaga lume si care le ofera copiilor ocazia de a lua parte la o ora de lectura a povestii “Torturile Iepurasilor”, de Rosemary Wells. Numarul copiilor prezenti este contorizat, comparat cu cel din anii precedenti, iar daca cifrele sunt remarcabile, “Read for the record” poate intra in ”Cartea Recordurilor”. In plus, in aceeasi zi, cei mici pot asista la piesa de teatru de papusi, “Povestiri din jungla”, iar pe durata intregului eveniment acestia vor avea parte de face painting si modelaj de baloane.

Partenerii evenimentului ”Read for the record” sunt FasTracKids Ploiesti si Kiss FM Ploiesti.

Continua campania „Weekend-uri castigatoare in Ploiesti Shopping City”

Si in acest weekend, cei care fac cumparaturi in valoare de cel putin 200 de lei in centrul comercial primesc instant premii. Astfel, pasionatii de shopping se pot inscrie, intre orele 12:00 - 21:00, la standul special amenajat, de langa Info Desk, la tombola care le aduce pe loc premii speciale ce constau in vouchere valorice, discounturi si produse oferite de magazinele partenere: Sephora, Kitchen Shop, Musse, Intersport, Marionnaud, Optiplaza, Subway, Otter, Poema, Kendra, La Nasu Conasu, Cycle Band, Intersport, Dalipe Duo, SoloConfitures, Flanco si SIATI.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ploiesti Shopping City este primul si cel mai mare centru comercial din judetul Prahova, avand o suprafata inchiriabila de 55,000 m2 si aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul gazduieste cel mai mare cinematograf din afara Bucuresti-ului, dar si peste 100 de magazine, mix-ul de chiriasi incluzand branduri internationale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher si multe altele. Ploiesti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania impreuna cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram