fbpx

Cea mai rapida metoda de a cumpara anvelope

Sezonul rece isi face simtita prezenta in toata tara, prin scaderile bruste de temperatura si precipitatii abundente in zonele montane ale tarii. Prin urmare, majoritatea soferilor trebuie sa se echipeze conform cu anvelope iarna daca trebuie sa tranziteze tara, fiind prezente precipitatii sub forma de zapada in zonele de munte sau cu altitudine inalta. O situatie cu care se confrunta majoritatea soferilor care nu au un set de cauciucuri iarna ramase de sezonul trecut este de unde sa achizitioneze un nou set de pneuri pentru acest sezon de iarna, care sa-i ajute sa treaca cu brio de iarna.

Metoda clasica de a cumpara de la un magazin clasic nu mai este rentabila, necesitand timp extra liber si uneori nu gasiti cele mai bune anvelope intr-un singur magazin de piese auto fizic. Cea mai rentabila metoda este de a cumpara anvelope online. Avantajele achizitie de anvelope online sunt net superioare variantei clasice. Cu ce este mai simplu sa cumparati cauciucuri online, in comparatie cu achizitia de vulcanizare sau magazin de piese fizic.

Avantajele cumpararii online:

  • mii de profile din care puteti alege

La un magazin online, nu sunteti limitati de un stoc fizic. Puteti alege dintr-o gama variata de profile, peste mii de anvelope fiind prezenta la vanzare, nefiind o limita de stoc din cauza unui spatiu fizic. Prin urmare, sunteti siguri ca puteti gasi caucicurile potrivite pentru masina si bugetul dvs.

  • program non-stop

Puteti studia de oriunde va aflati oferta de anvelope si de la orice ora din zi si din noapte. Daca sunteti pusi in situatie de pleca intr-o perioada scurta de timp si trebuie sa aveti cauciucuri de iarna montate, puteti analiza rapida un magazin online de anvelope si sa comandati pneurile de care aveti nevoie rapid si eficient, fiind livrate prin curierat rapid oriunde in tara pe a doua zi.

  • modalitati diferite de plata si ridicare

Puteti plati cum va este mai usor. Daca sunteti persoana juridica, aveti optiunea de plata prin OP. Cea mai clasica alegere fiind plata ramburs, insa puteti plati online in rate sau plata integrala prin card. Cand primiti anvelopele este nu sunt ambalate, prin urmare puteti analiza cu usurinta ceea ce primiti pentru a va asigura ca sunt cele conforme. Livrarea este prin curierat rapid, insa aveti si optiunea de ridicare personala, daca va aflati in acelasi oras cu un depozit din care livram. Astfel, aveti anvelopele in aceeasi zi cu comanda plasata.

  • garantie si certificat de conformitate

Garantie si certificat de conformitate oferita pentru toate anvelopele comandate, indiferent de dimensiune sau pretul lor. Prin urmare, stati fara griji cu privire la garantie lor, fiind acoperita pentru orice defect de fabricare.

Prin urmare, este cea mai rentabila metoda de a cumpara anvelope online, fiind preturi mici, livrare rapida si cu garantie valabila.