Cea mai gustoasă înghețată artizanală din Centrul Vechi

13 februarie 2023
Autor:
IzzyReduceri

Cu toții adorăm înghețata. Cu toate acestea, nu toate sunt atât de calitativ făcute. O veste bună este că Uau Gelato oferă o înghețată București absolut divină. Dacă vrei să te lași pe mâna specialiștilor, nu vei fi dezamăgit absolut niciodată. Iar la Uau Gelato doar specialiști lucrează!

Înghețata lor este făcută cu cea mai mare grijă și atenție. Angajații sunt foarte pasionați de acest domeniu și reușesc mereu să impresioneze clienții cu delicatesele lor. Mai mult decât atât, prețurile lor sunt mai mult decât accesibile. Oricine va veni la Uau Gelato, va fi mulțumit.

Arome de neuitat la gelateria Uau Gelato din București

Aromele de la Uau Gelato sunt magice! O înghețata artizanală București de a lor se topește în gură și te va face să îți dorești mai mult. În special dacă alegi aroma ta preferată. Poți totuși să încerci și lucruri noi, deoarece Uau Gelato are o gamă largă de înghețată. Ai nevoie de niște exemple? Iată ce poți găsi în vitrinele Uau Gelato:

 • Cremă de lapte cu caisă – un gust pentru iubitorii de fructe aromate
 • Cremă de lapte cu căpșună – aroma de căpșune nu a dat niciodată greș
 • Alune de pădure – aromele clasice vor fi mereu pe placul multor oameni
 • Ciocolată fondantă – pentru cei care adoră gustul clasic și puternic de ciocolată
 • Caramel sărat – o aromă pentru cei care vor o combinație dintre dulce și sărat
 • Castane confiate – dacă vrei să încerci ceva mai nou, mai îndrăzneț
 • Ciocolată cu rom – cei care adoră aroma de rom, vor adora și această înghețată

La o gelaterie București precum Uau Gelato, aromele clasice sunt la fel de bune ca cele mai îndrăznețe. Tot ceea ce trebuie să faci tu este să te decizi asupra a uneia sau chiar a mai multor arome. Combinațiile dintre gusturi pot fi nesfârșite! Specialiștii Uau Gelato îți pot face recomandări care te vor încânta nespus.

Înghețata artizanală și de ce este ea benefică pentru tine

Înghețata artizanală este una dintre cele mai cremoase înghețate pe care le poți găsi. Aceasta este mult mai densă decât înghețata obișnuită și are o textură mai plăcută. Mai mult decât atât, înghețata artizanală este și mult mai sănătoasă decât înghețata la ambalaj din alimentare.

În înghețata artizanală se încorporează cele mai proaspete ingrediente. Uau Gelato nici nu se uită la laptele praf sau la alte semifabricate. Ei folosesc doar produse proaspete și de calitate. Fructele vor fi mereu aduse în cel mai bun stadiu, coapte și zemoase. Laptele și ouăle vor fi mereu de calitate net superioară.

În acest mod, Uau Gelato creează cea mai sănătoasă înghețată. Ba mai mult, ei stau cât mai departe și de alte substanțe care nu ar avea ce să caute în produsele alimentare. Aceste substanțe se numesc:

 1. conservanți
 2. arome artificiale
 3. grăsimi hidrogenate
 4. potențiatori de gust
 5. monogliceride ai acizilor grași
 6. digliceride ai acizilor grași

Uau Gelato are opțiuni și pentru vegani

Uau Gelato are o veste bună: și veganii se pot bucura de o înghețată de la ei! Cu toții știm cât de greu este să găsești produse vegane care să fie și pe placul tău. Cu Uau Gelato, nu trebuie să îți mai faci probleme. La ei găsești o gamă largă de sorbeturi delicioase!

Diferența dintre sorbeturi și înghețate este că sorbeturile nu sunt făcute cu lapte, ci cu apă. Nu se folosesc nici ouă sau late produse de origine animală care nu sunt consumate de vegani. În acest mod, absolut toată lumea se poate bucura de deserturi reci și savuroase.

Câteva dintre aromele sorbeturilor care pot fi cumpărate la Uau Gelato sunt: lămâie cu mentă, litchi, zmeură și trandafiri, graviolă, kiwi, fructe de pădure și multe altele. În gelateria lor, vei găsi mereu o aromă nouă pe care să o încreci. Drept urmare, nu te vei plictisi niciodată de produsele lor.

Uau Gelato te poate servi mereu cu o înghețată delicioasă

La gelateria Uau Gelato vei da doar peste înghețată cremoasă și delicioasă. Produsele lor sunt făcute cu atenție și pricepere, de cei mai buni specialiști. Răsfață-te și tu cu aromele speciale de la Uau Gelato! Poți intra pe site-ul lor uaugelato.ro dacă dorești mai multe detalii despre ei.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram