fbpx

Cea mai delicioasa pizza, la Splendid GO o gasesti.

Daca vrei sa te rasfeti cu pizza savuroasa, te invitam sa o incerci pe cea de la Splendid GO, iar acum cu o oferta de nerefuzat. Comanda trei pizza de care vrei si noi iti oferim una gratis.  Ai de ales intre o multime de sortimente inspirate din retete originale sau adaptate prin creativitatea unora dintre cei mai buni bucatari de pe litoral. Hai pe site-ul Splendid GO sa comanzi prin serviciul delivery pizza Constanta, pentru pranz sau cina, cele mai gustoase si delicicioase preparete. Pizza, paste, burgeri, crspy, aripioare picante, vrei sa mai auzi, sau comanzi direct?

Special pentru iubitorii de pizza si nu numai, Splendid GO are o super oferta, la comandarea a trei pizza, iti trimitem si noi una gratis. Ce zici, te-am convins? Pizza cu blat crocant sau pufos, cu ingrediente proaspete, de cea mai buna calitate, face intodeauna deliciul clientilor nostri cu state vechi. Ne bucuram ca suntem in topul preferintelor voastre si asta ne face pe noi sa fim mai atenti si s ava oferim mereu reduceri pe masura.

La Splendid GO gasesti cele mai gustoase si savuroase preparate, preferate de intrega familie. Daca vrei sa comanzi dintr-un singur loc pentru toti cei din casa, cu siguranta alegerea ideala este Splendid GO, unde gasesti pizza, burgeri, crispy, paste si multe alte bunatati, pe care nimeni nu le refuza.