Cea mai buna solutie pentru o dantura frumoasa

4 august 2022
Autor:
Touch Media

Atunci cand vrei sa iti recapeti zambetul rapid si fara durere, coroana dentara este cea mai buna solutie pentru care poti opta. De ce sa alegem coroanele dentare si care sunt avantajele acestor servicii medicale? Dintii afectati de carii, cu diferite patologii, care au fost extrasi si care lasa in urma acesti proceduri spatii intre restul dintilor de pe arcada trebuiesc restaurati si inlocuiti. Daca ai unul sau mai multi dinti lipsa si nu doresti un implant dentar, la Neoclinique ai posibilitatea sa ii innlocuiesti cu coroane dentare Bucuresti de cea mai buna calitate, din materiale durabile care arata si se prezinta foarte natural.

Care sunt beneficiile coroanelor dentare? Un dinte lipsa poate fi inlocuit cu ajutorul unei coroane dentare (prin realizarea unei punti dentare), dintii foarte afectati se pot recupera, arata si se comporta ca un dinte natural, este biocompatibil si iti redobandeste functia masticatorie. Nu stii ce fel de coroana dentara sa alegi? In functie de materialul din care sunt realizate, coroanele dentare se impart in mai multe categorii: coroane dentare din compozit, zirconiu, ceramic sau metalo-ceramica. Coroanele ceramice sunt cea mai buna solutie din punct de vedere estetic, pe cand cele din zirconiu sunt cele mai rezistente si durabile, dar similar cu cele din ceramica, dar nu la fel de estetice.

O coroana dentara poate salva un dinte de la extractie si poate reda frumusetea si functionalitatea zambetului. Pentru a realiza cat mai rapid si cat mai precis coroanele dentare din ceramica sau zirconiu, la Neoclinique utilizam tehnologia digitala CAD/CAM. Prin scanarea 3D a cavitatii bucale, putem realiza lucrari cat mai naturale, care sa aiba exact forma, dimensiunea si culoarea potrivita pentru fiecare pacient.

Durata de viata a unei coroane dentare depinde foarte mult de igiena orala, dar si de controalele regulate la medicul stomatolog. In medie o lucrare poate dura pana la 15 ani. Va asteptam la clinica de stomatologie din sectorul 6, pentru mai multe detalii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram