Ce vor femeile de la programele de training?

Femeile intre 25 si 40 de ani, care isi doresc sa devina independente emotional, psihologic si financiar, investesc, in medie, 70 de lei in traininguri online, potrivit unei analize realizate de femeiaindependenta.ro in randul clientelor portalului.

Femeiaindependenta.ro este o platforma de traininguri online si offline, dedicata femeilor preocupate sa se dezvolte personal si profesional.

„In primele sase luni de la lansarea proiectului femeiaindependenta.ro am vandut peste 170 de cursuri online, atat catre femei care locuiesc in tara, cat si catre romance din Marea Britanie, Belgia, Olanda, Spania si Italia. Romancele din diaspora au achizitionat aproximativ 30% dintre toate cursurile online vandute in primele sase luni de activitate ale proiectului femeiaindependenta.ro. Experienta de pana acum ne-a aratat ca o femeie cumpara, in medie, doua cursuri, cu o valoare cumulata de 70 de lei”, declara Daniela Irimia, fondatoarea proiectului femeiaindependenta.ro.

Circa 60 de femei au participat la cele sase cursuri si ateliere de dezvoltare personala organizate de femeiaindependenta.ro in primele sase luni de functionare ale proiectului. „Multe dintre femeile participante la cursurile offline au ales, ulterior, sa ia parte si la niste sedinte individuale de consiliere. Acest lucru subliniaza, din punctul meu de vedere, ca femeile au nevoie sa fie ascultate, intelese si sprijinite in procesul lor de autocunoastere”, precizeaza Daniela Irimia.

Profilul femeilor care isi doresc sa devina independenta arata ca acestea au o educatie buna, sunt multumite, in general, de carierele lor si sunt interesate de evolutia personala.

Motive pentru care femeile aleg sa acceseze cursurile organizate de femeiaindependenta.ro

Femeile care aleg sa participe la cursurile si evenimentele organizate de femeindependenta.ro au mai multe motive:

– vor sa-si dezvolte abilitatile de comunicare si relationare;
– isi doresc sa-si organizeze mai bine timpul, ca sa gaseasca echilibrul intre viata personala si cea profesionala;
– vor sa isi creasca stima de sine si devina mai increzatoare, ca sa poata sa realizeze tot ceea ce isi propun;
– se simt in siguranta alaturi de alte femei;
– au nevoie sa fie motivate si inspirate autentic;

Planurile Danielei Irimia cu femeiaindependenta.ro

 

Daniela Irimia isi doreste sa organizeze evenimente destinate dezvoltarii femeilor la nivel national, nu doar in Bucuresti, asa cum s-a intamplat pana in prezent. „Pe langa extinderea evenimentelor la nivel national ne dorim ca, in perioada urmatoare, sa lansam mai multe cursuri online noi. Chiar avem in lucru doua cursuri online – unul de educatie financiara si unul de vanzari. Cele doua cursuri se adreseaza femeilor antreprenor sau freelancer. Pe de alta parte, in toamna ne dorim sa organizam, in Bucuresti, un eveniment pentru 50 de femei interesate de dezvoltarea personala. Evenimentul respectiv se va concentra in jurul unor subiecte precum educatie financiara, asertivitate si echilibrul intre cariera si familie”, mai spune Daniela Irimia.

Despre femeiaindependenta.ro

Femeiaindependenta.ro este un proiect educational si motivational pentru femei, lansat de Daniela Irimia in noiembrie 2017. Daniela Irimia este trainer, speaker, scriitor si antreprenor, cu o experienta de peste zece ani in business si dezvoltare personala.