Ce trebuie sa stim inainte sa ne promovam websiteul?

13 ianuarie 2023
Autor:
SEOWEB SECO SRL

In primul rand este necesar un audit SEO.
Un audit SEO este o evaluare a site-ului web pentru a identifica problemele care pot afecta performanța sa în rezultatele de căutare. Acest proces poate include analiza conținutului, a structurii site-ului, a link-urilor și a altor factori care pot afecta clasamentul site-ului în motoarele de căutare. Scopul unui audit SEO este de a identifica problemele care ar putea limita vizibilitatea site-ului în rezultatele de căutare și de a oferi recomandări pentru a le rezolva. După ce au fost identificate problemele, acestea pot fi abordate prin optimizarea conținutului, construirea de link-uri de calitate și alte tactici pentru a îmbunătăți performanța site-ului în rezultatele de căutare.

Promovarea SEO și promovarea pe Facebook sau Google Ads sunt două tactici diferite de marketing digital, cu scopuri și metode diferite.
Promovarea SEO (Search Engine Optimization) este procesul de optimizare a unui site web pentru a obține un rang mai bun în rezultatele de căutare organice. Acest lucru se face prin utilizarea unor tactici precum crearea de conținut relevant și valoros, optimizarea meta tag-urilor, construirea de backlink-uri de calitate și optimizarea structurii site-ului. Obiectivul final al promovării SEO este de a maximiza vizibilitatea site-ului în rezultatele de căutare și de a atrage mai mulți vizitatori calificați.
Promovarea SEO se concentrează pe optimizarea site-ului web pentru a obține un rang mai bun în rezultatele de căutare organice. Acest lucru se face prin utilizarea unor tactici precum crearea de conținut relevant și valoros, optimizarea meta tag-urilor, construirea de backlink-uri de calitate și optimizarea structurii site-ului. Obiectivul final al promovării SEO este de a maximiza vizibilitatea site-ului în rezultatele de căutare și de a atrage mai mulți vizitatori calificați.

Promovarea prin Google Ads, cunoscut și sub numele de publicitate prin căutare plătită, se concentrează pe afișarea anunțurilor în rezultatele de căutare Google. Acest lucru se poate face prin crearea de campanii de publicitate platite, prin selectarea cuvintelor cheie relevante și prin stabilirea unui buget pentru campanie. Obiectivul final al promovării prin Google Ads este de a atrage atenția publicului țintă și de a-i determina să interactioneze cu compania sau să cumpere produsele sau serviciile oferite.

Promovarea pe Facebook se concentrează pe atragerea de noi clienți prin intermediul platformei de rețele sociale Facebook. Acest lucru se poate face prin crearea de anunțuri platite, prin crearea de conținut relevant și valoros pe pagina de Facebook a companiei și prin crearea de comunități de interes. Obiectivul final al promovării pe Facebook este de a atrage atenția publicului țintă și de a-i determina să interactioneze cu compania sau să cumpere produsele sau serviciile oferite.

Deci, în esență, SEO se concentrează pe optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare, în timp ce promovarea pe Facebook se concentrează pe atragerea de noi clienți prin intermediul platformei de rețele sociale iar promovarea prin Google Ads se concentrează pe afișarea anunțurilor în rezultatele de căutare platite.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram