Ce trebuie sa stii inainte de a raspunde anunturilor „cumpar carti”?

5 septembrie 2022
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

O biblioteca aglomerata incarca vizual spatiul in care este amplasata, dar acumuleaza si foarte mult praf. Drept urmare, cei care au strans o astfel de biblioteca, printre care se afla foarte multe carti pe care nu le mai citesc, ar trebui sa ia in considerare vanzarea acestora.

Cea mai rapida si simpla modalitate este prin intermediul anunturilor de tipul „cumpar carti vechi”, pe care le publica anticariatele care se ocupa cu activitatea de achizitii carti. Cu toate ca este o activitate sigura, este important ca oamenii sa stie la ce anume sa se astepte inainte de a apela la aceste serviciu.

  • In spatele anunturilor „cumpar carti vechi” se afla anticariatele

In primul rand este important de stiut ca astfel de anunturi sunt publicate, in general, de anticariate, care apeleaza la aceasta metoda pentru a-si promova o activitate mai putin cunoscuta, cea de achizitii carti.

Drept urmare, anunturile – care pot fi formulate in diferite moduri, cum ar fi si „cumpar carti la kg” – nu reprezinta niciun fel de inselatorie.

  • Pot fi vandute carti de orice fel

Desi se mentioneaza in unele anunturi ca se cumpara carti vechi, in realitate, anticariatele cumpara orice fel de carti, indiferent care ar fi anul aparitiei acestora sau domeniul din care fac parte. Acest lucru ofera o mai mare libertate celor care au nevoie sa isi vanda cartile.

Cumpar carti vechi | cumpar carti la kg | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti vechi

  • Este o buna modalitate prin care se poate obtine un castig financiar

Pentru a se stabili suma primita de vanzatori in schimbul cartilor, acestea trec printr-un proces de evaluare efectuat de un anticar cu experienta, cum sunt si cei din echipa anticariatului online Anticariat-Carti.com.

Acestia vor tine cont de o serie de criterii, cum ar fi anul aparitiei, editia si starea in care se afla volumul. In cazul unei catitati foarte mari de carti, valoarea totala va fi stabilita per total, suma fiind calculata la kilogram.

Prin urmare, procesul de vanzare carti catre anticariate este unul simplu, motiv pentru care oricine poate apela la aceasta solutie pentru a scapa de cartile pe care nu le mai doresc in biblioteca.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram