Ce trebuie sa stii despre Office 365?

”Office 365” este un termen folosit de Microsoft pentru a denumi un abonament pentru produse clasice Microsoft Office si server-e pe care beneficiarul nu mai trebuie sa le instaleze in interiorul retelei. Ele sunt gata configurate, pregatite de a fi folosite oricand, de oriunde. Iata cateva exemple: pachetul clasic Microsoft Office (2013) ce include Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote plus diferite server-e (disponibile in functie de tipul de abonament ales) Lync, Exchange Online, OneDrive, Skype.

Cu alte cuvinte, in functie de bugetul disponibil, poti cumpara un abonament (pe perioada de care avem nevoie de el, normal) in care primim licentele pentru produsele software clasice (ce pot fi instalate in functie de abonamentul ales pe mai multe sisteme Widnows, Mac OS si Android, iOS, Windows Phone) plus niste servicii (email, colaborare, active directory, stocare in cloud) accesibile in cloud, fara sa mai fie nevoie de configurari de server-e dedicate in reteaua locala.

Aceste servicii includ versiuni desktop ale celor mai recente aplicatii Office, pe care utilizatorii pot sa le instaleze pe mai multe computere si dispozitive, conferinte Web Lync, e-mailuri gazduite de Exchange Online pentru afaceri, stocare online cu OneDrive si minute internationale cu Skype pentru acasa.

Are capacitatea suplimentara de a accesa documente oricand si oriunde, utilizand dispozitivele pe care le aveti deja, inclusiv computere desktop, Mac, tablete Android, telefoane Android, iPad si dispozitive iPhone.

Office 365 este foarte scalabil si poate suporta totul de la o afacere de o persoana la companii cu zeci de mii de utilizatori. intreprinderile mici si mijlocii pot beneficia foarte mult de caracteristicile de portabilitate, de costuri reduse, de un sistem cloud de inalta securitate si de capacitati de partajare.

Iata cateva din avantajele cheie:

• Actualizari la zi – primesti ultima versiune de Office actualizata automat, pe masura ce vor fi disponibile versiuni noi. Este, de asemenea, compatibil cu cele mai recente versiuni desktop Office 2016, Office 2013, Office 2016 pentru Mac si Office 2011 pentru Mac.

• Acces Mobil – Office 365 permite sa accesati, editati si vizualizati documente Word, Excel si PowerPoint, apoi sa le impartiti cu alti angajati prin intermediul SharePoint sau faceti note in deplasare cu OneNote.

• Utilizare sigura – informatiile companiei sunt stocate in siguranta si stocate in centrele de date fiabile ale Microsoft.

• Accesibil si fiabil – Office 365 nu necesita costuri initiale pentru echipamente si un abonament pentru utilizatori poate fi utilizat pe maxim 5 PC-uri / Mac-uri. Platiti doar pentru abonamente lunare sau anuale, stiind ca aveti 99,9% disponibilitate si standarde ridicate de securitate.