Ce trebuie sa stii despre noile modele de somiera, de la diversitate la criteriile fundamentale de selectie!

27 noiembrie 2023
Autor:
Content SEO

Daca nu ai achizitionat inca o somiera, acum ai numeroase motive sa o faci! Pe langa confortul sporit pe care il ofera, modelele actuale vin la pachet cu o multitudine de beneficii pentru toti cei care isi doresc un somn de calitate sau pentru cei care, din anumite motive medicale, au nevoie de conditii speciale de odihna.

Datorita dotarilor si functiilor inovative, acestea pot imbunatati starea generala de sanatate si pot contribui la accelerarea proceselor de vindecare naturale ale corpului. Durerile si contracturile musculare, afectiunile coloanei vertebrale, digestia deficitara si durerile de cap pot fi rezolvate sau tinute sub control prin intermediul modelelor standard sau medicale. Iata ce trebuie sa stii despre variantele disponibile pe piata si cateva criterii fundamentale de care sa tii cont la cumparare!

Modele metalice sau din lemn de fag

somiera
somiera

Atat structurile metalice, cat si cele din lemn de fag sunt recunoscute pentru suportul excelent pe care il ofera, avand o contributie remarcabila in mentinerea unei posturi corporale corecte. Acestea sunt alcatuite din zone independente de odihna care impiedica transmiterea miscarilor de la un partener la altul, facand ca somnul in cuplu sa fie o experienta deosebit de confortabila. In plus, modelele de somiera rabatabile de pe rame-pat.ro ofera si spatii de depozitare utile si practice, in care pot fi asezate diverse articole, organizand astfel mai bine spatiul din camera.

Reglaje performante pentru un confort personalizat

Sistemele avansate de reglare a elementelor componente din structurile metalice sau din lemn fac posibila stabilirea flexibilitatii lamelelor de sustinere a corpului, precum si ajustarea inaltimii si elasticitatii suportilor din zona lombara, in functie de preferinte. Arcurile elastice, produse din cauciuc termoplastic, sunt excelente pentru a oferi spatelui suportul de care are nevoie, mai ales dupa o zi obositoare, iar elementele revolutionare ce se pot inclina la 45 de grade sporesc nivelul de destindere si relaxare.

Un produs premium din aceasta gama este somiera electrica din lemn, cu telecomanda. Segmentele componente ale acestor modele pot fi ridicate sau coborate pentru a sustine, in functie de preferinte, zona capului si/sau a picioarelor. Segmentul aferent planului superior al corpului, de exemplu, poate fi rabatat la un unghi de 85 de grade pentru a oferi un nivel de confort ridicat utilizatorului atunci cand acesta sta in sezut.

Totodata, amortizoarele 3D din TPE – SBS isi aduc un aport remarcabil in relaxarea musculaturii gatului, zonei cervicale si intregii coloane vertebrale, prevenind aparitia afectiunilor spatelui si durerilor specifice acestora. Datorita caracteristicilor performante cu rol medical si a sistemului de control de la distanta, aceasta categorie de articole este recomandata si persoanelor care petrec mult timp in pat pentru a se recupera sau celor care au in ingrijire un bolnav ce nu poate actiona singur functiile structurii.

Caracteristici de care trebuie sa tii cont la cumparare

  1. Nu opta pentru o somiera pat cu lamele aplicate

La cumparare, urmareste ca modelul ales sa nu aiba lamelele aplicate, deoarece acesta este principalul motiv pentru care structura cedeaza dupa un interval scurt de timp. Opteaza intotdeauna pentru modelele cu lamele incastrate si fereste-te de cele cu lamele aplicate!

  1. Alege modelele cu 12 lamele

Specialistii iti recomanda sa optezi pentru articolele cu 12 lamele si nu pentru cele cu 15 lamele. Desi la prima vedere modelele cu 15 lamele par cea mai buna alegere, in realitate nu este deloc asa, deoarece, in acest caz, lamelele sunt mai subtiri si se pot rupe sau crapa mai usor.

Asadar, acum ca ai toate aceste informatii, poti achizitiona, fara teama de a da gres, o somiera de calitate care sa raspunda cerintelor tale. Consulta catalogul de produse si alege modelul cel mai potrivit pentru tine!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram