Ce trebuie sa stii despre consultatiile la ginecologie

8 februarie 2021
Autor:
Suits Advertising

Informatii generale despre specialitatea ginecologie

Desi o anumita curiozitate personala poate fi jenanta, este foarte important sa ii adresati ginecologului cateva intrebari cheie in timpul controlului obisnuit de ginecologie. Informatiile false sunt cel mai mare dusman al sanatatii reproducerii si o cauza comuna a diferitelor boli. Orice intalnire cu un expert trebuie sa va ofere un control complet asupra sanatatii dumneavoastra.
ginecologie
Pentru a merge la un ginecologie, nu este necesar sa aveti simptome care indica prezenta bolii. Cand apar primele semne ale unei boli, aceasta poate fi grava, avansata, dificila sau imposibil de tratat, cum ar fi cancerul. Pentru a evita problemele, Romgermed ofera si controale ale sarcinii, astfel incat sa puteti avea un copil sanatos.

Cum pot fi sigur ca nu sunt infectat cu STD?

Desi medicii pot gasi modificari patologice dupa efectuarea unui consult Papanicolau sau in timpul unui examen pelvin, multe BTS necesita in continuare teste speciale pentru a fi diagnosticate in mod corespunzator. De exemplu, gonoreea si chlamydia pot sa nu prezinte simptome specifice. Testele pentru herpes, virus genital, sifilis sau hepatita necesita analize de sange.

Adresati-va medicului dumneavoastra cum puteti sa va cercetati corect sanatatea ginecologica, mai ales daca sunteti expus riscului de aparitie a bolilor cu transmitere sexuala. Vino la ginecologie in cadrul clinicii Romgermed pentru detalii vaste.

De ce pielea din zona mea genitala si-a schimbat aspectul?

Este important daca gasiti modificari in zona genitala, dar este necesar sa impartasiti aceste informatii cu ginecologul dvs. , mai ales cand vine vorba de modificari ale culorii sau texturii tesutului pielii din zona interioara. Acestea pot fi semne ale unei boli benigne a pielii vulvei, numita scleroza lichenica (boala cronica inflamatorie a pielii).

Daca nu este tratata, boala poate provoca subtierea pielii, durere in timpul actului sexual si chiar deteriorarea tesutului pielii din cauza frictiunii sexuale. In acelasi timp, in timp, va aparea mancarime intensa. Detectarea precoce este foarte importanta pentru tratamentul cu succes.

Hai la Romgermed sa te bucuri de consult de ginecologie de calitate si servicii accesibile!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram