Ce trebuie sa faci pentru a avea un blog extraordinar de bun

13 august 2018
Autor:
Atelierul de Creatii Digitale

Daca ar fi o reteta care sa ne aduca succesul, fiecare blog ar avea cat mai mult trafic iar blogging-ul ar fi domeniul cel mai ravnit, dar din pacate nu este asa. Nu exista o formula specifica care implementata de bloggeri va aduce faima in mediul on line, insa, experienta isi spune cuvantul. Fiti cat mai deschisi si comunicativi, sustineti conversatii libere cu cititorii si mentineti o legatura stransa cu acestia, pentru a se simti respectati si pentru a a-i convinge ca merita sa viziteze blogul dumneavoastra zi de zi. In plus, trebuie sa fi creativ si sa-ti placa sa scrii articole pentru ca iti va fi mult mai usor in acest caz.

Bineinteles ca nu modul in care scrii ci ceea ce scrii atrage atentia cititorilor in mod evident. Asadar nu totul se concentreaza in jurul redactarii articolelor si felul in care reusesti sa le promovezi este de importanta majora.Prin urmare, scrisul in sine nu trebuie sa iti ia mai mult de maxim 15% din timpul acordat blogging-ului, pentru ca promovarea ocupa un loc esential iar aceasta ar trebui sa va ocupe in medie 70%. Acum trebuie sa fi realisti, sunt mii si mii de bloguri pe piata si toti fac eforturi considerabile sa iasa in evidenta, insa nu toti si reusesc acest lucru.

Pentru ca articolele tale sa iasa in evidenta trebuie sa aiba ceva inedit si extraordinar care sa atraga. Nu trebuie sa fi un geniu in redactarea articolelor pentru a a avea trafic intens, pentru ca nimeni nu se aproprie de perfectiune. Asadar principala activitate a unui blogger ar trebui sa fie promovarea articolelor, e ca si acum degeaba vreau sa vand un produs foarte bun, daca nimeni nu stie despre el, pentru ca acest lucru nu se va intampla niciodata. Evident ca fiecare produs are nevoie de reclama pentru a cunoaste indeaproape beneficiile acestuia.

Cum sa faci reclama pe blog

Pentru a deveni apreciat si a atrage cat mai multi vizitatori fiecare blog trebuie sa se faca cunoscut, indiferent de natura acestuia. Cu siguranta, vei reusi sa-ti vinzi produsul doar daca ai ai mai mult trafic iar vizitatorii au acces la cat mai multe informatii relevante despre acesta.Trebuie sa va concentrati munca in jurul promovarii gratuite a blogului si sa postati cat mai multe articole pe forum-uri sau retele sociale.  Facebook este una dintre ele, unde oamenii stau mereu activi pentru a afla noutatile de pe piata.

Un blog - diverse oportunitati

Orice blog bine pus la punct iti aduce diferite posibilitati de afirmare iar cu timpul, acesta poate fi si o sursa de venit pasiv pentru tine.Ideal este sa incepeti sa stabiliti parteneriate pentru schimb de articole. De fapt, trebuie sa gasiti diferite firme sau site-uri on line care fac referire la acelasi grup tinta si faceti parteneriate cu ei. Prin schimbul de articole, va puteti ajuta reciproc si puteti face schimb de postari si pe Facebook, ceea ce va genera in mod automat mai multe intrari.Pentru mai multe detalii vizitati blogul nostru www.romantik.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram