fbpx

Ce trebuie sa eviti cand cauti web hosting

Web hosting poate parea simplu de configurat, dar se poate sa gresesti rapid daca nu stii ce trebuie evitat.
Nu alege web hosting bazandu-te doar pe cateva informatii, uita-te la tot pachetul ofertei, planul si citeste si unele comentarii de la terti apropo de ce te intereseaza.
In cazul in care o companie de web hosting nu poate factura in mod corespunzator, cauta pe cineva care se poate ocupa de facturare.
In cazul in care gazda are intreruperi in mod regulat, este cu siguranta timpul sa gasesti un nou serviciu de web hosting. Daca vezi intreruperi frecvente de web hosting care dureaza mai mult de o ora, probabil ceva se intampla cu serviciul de mentenanta. Serverele ar putea fi prea pline sau ar putea fi interventia chiar a unor hackeri. Nu sta sa speri ca totul va fi bine, pentru ca asa o sa iti pierzi vizitatorii si increderea acestora va fi greu de recuperat.
In cazul in care o singura intrerupere este mai mare de 24 de ore o data, ar putea exista probleme foarte serioase. In cazul in care compania de web hosting trimite o actualizare si permite clientilor sa stie ce se intampla, poate ca firma mai merita atentia ta. In cazul in care te tin la curent si te simti confortabil sa astepti reparatiile, totul e ok . In cazul in care nu sunt furnizate informatii, sau chiar nu stii ce a cauzat intrerupere de lunga durata, sa fii pregatit sa te muti, ca sa nu mai ai astfel de probleme pe viitor.
O copie de rezervaa sitului tau este un serviciu pe care o firma de web hosting il face pentru tine in mod automat. Copiile de rezerva sunt importante si o multime de servicii de web hosting vor rula o astfel de rezerva in fiecare zi. Unii includ ca parte din pachetul lor de gazduire acest serviciu, altii vor percepe o taxa pentru el, este bine insa sa stii ca chiar ai aceasta optiune.
Nu iti pune toate ouale intr-un singur cos, cum se spune. Utilizeaza chiar o alta companie gazda, atunci cand achizitionezi numele de domeniu, spre exemplu SC GAZDUIRE WEB SRL ( http://www.gazduire.ro/web-hosting.php ).

Indiferent de algerea pe care doresti sa o faci, gandeste-te bine inainte sa alegi o companie de web hosting pentru ca ofertele acum sunt foarte variate si e pacat sa te blochezi intr-o singura optiune care poate nici nu e buna pentru tine. Web hosting-ul este o treaba serioasa daca vrei sa ai succes cu situl tau.

SC GAZDUIRE WEB SRL
Email: vanzari@gazduire.ro
Telefon: 0374187899
Web: http://www.gazduire.ro/web-hosting.php