fbpx

Ce trebuie pus pe măsuța de cafea?

Măsuța de cafea este o piesă de mobilier care poate fi găsită în aproape fiecare living. Cu toate acestea, o mulțime de persoane se întreabă cum trebuie decorată, astfel încât să arate bine, fără impresia de încărcare a interiorului. Deci, ce trebuie să țineți minte în această situație?

Un buchet de flori este întotdeauna perfect pe măsuța de cafea

Una dintre cele mai frumoase decorațiuni sunt buchetele de flori. Aceastea, de asemenea, se vor prezenta extraordinar pe o măsuță de cafea, mai ales într-o vază, care se va potrivi din punct de vedere al stilului cu interiorul. O alternativă la florile proaspete sunt buchetele de flori uscate, de ex., din iarba de pampas și spice de grâu sau de iarbă. Acesta din urmă vor fi, desigur, mai durabile și vor perfecte în orice perioadă a anului, chiar și iarna.

Plante joase în ghiveci

Plantele în ghiveci sunt o soluție mai originală, care, dacă sunt relativ joase, pot decora și măsuța de cafea. Cu toate acestea, merită să țineți minte că, în cazul în care în casă sunt copii mici, trebuie alese specii care nu sunt periculoase pentru ei. De asemenea, trebuie să luați în considerare această alegere dacă copilul mic învață să meargă și dacă căderea și spargerea ghiveciului ar putea să rănească copilul.

Tăvi cu decorațiuni mici

Un alt mod interesant este achiziționarea unei tăvi decorative și punerea pe aceasta a diferitelor tipuri de obiecte mici. Perfecte vor fi, printre altele, lumânări, cărți, figurine mici, precum și pietre prețioase. Pe o astfel de tavă merită, de asemenea, să așezați câteva cești și un ceainic estetic, care vor fi gata pregătite pentru vizita neașteptată a musafirilor.

Lumânări atemporale

Un element decorativ care niciodată nu va fi inutil sunt lumânările frumoase. În mod ideal ar fi, ca acestea să nu fie folosite ci să îndeplinească doar funcție decorativă și estetică. Datorită acestui fapt, vor arăta cu adevărat grozav și vor conferi măsuței de cafea în sine un pic de caracter și expresie.

După cum puteți vedea foarte clar, gama de decorațiuni care pot fi așezate pe o astfel de masă este cu adevărat largă. Astfel de accesorii pot fi schimbate la fiecare câteva săptămâni sau luni și astfel va fi modificat caracterul interiorului în sine într-un mod aproape neobservat. Dar Tu? Ce fel de element decorativ vei alege? Tehnologiile moderne permit obținerea unor materiale plastice foarte durabile și în același timp atractive, cel mai mare avantaj al cărora este plasticitatea materialului și posibilitatea de a obține practic orice formă. Mobilierul din plastic este ranforsat cu fibra de sticla, ceea ce garanteaza durabilitatea pentru multi ani de utilizare. Avantajul este și ușurința de curățare – nu uitați să nu folosiți agenți de curățare puternici și să evitați pătarea suprafeței.