Ce sunt urgentele stomatologice?

15 octombrie 2021
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Durerile insuportabile de dinti sau sangerarile abundente se incadreaza in categoria urgentelor stomatologice fiind probleme ce trebuie rezolvate cat mai repede. In Bucuresti, exista doar cateva cabinete care ofera astfel de servicii si care functioneaza, in regim non stop.

Ce inseamna de fapt o urgenta?

Nu de putine ori, pacientii s-au vazut nevoiti sa apeleze la serviciile unui medic stomatolog in afara orelor de program sau in timpul weekendului. Durerile acute de dinti nu suporta amanare si trebuie rezolvate cat mai repede de catre un personal profesionist.

Din pacate, numarul clinicilor care se ocupa de urgentele medicale sunt destul de reduse. In sectorul 4 al capitalei, spre exemplu, pacientii pot apela cu incredere la personalul medical de la Elveto Dent .

Aici exista in permanenta, medici generalisti, dar si de specialitate pregatiti sa preia pacientii in regim de urgenta, tratand de la probleme chirurgicale pana la cele de estetica. Acestia au experienta in domeniu si pot face fata oricaror solicitari medico-chirurgicale. Conform ImplantologieSector4.ro, sunt considerate urgente urmatoarele probleme:

  • fracturi dentare;
  • abcese dentare;
  • fracturi osoase;
  • pierderea unei plombe sau a unei lucrari;
  • luxatii;
  • extractii de molari de minte.

Cabinet stomatologic din Bucuresti | Urgente stomatologice | ImplantologieSector4.ro

cabinet stomatologic din Bucuresti

Pacientii pot pasi cu incredere in acest cabinet stomatologic din Bucuresti, serviciile oferite fiind de o calitate exceptionala. Mai mult decat atat, acesta se afla in topul celor mai performante clinici la nivel european, prin calitatea actului medical. Pacientii au parte de tratamente inovatoare si de solutii indiferent de tipul de problema cu care se confrunta.

Echipa de profesionsti poate oferi de la servicii de endodontie, chirurgie, implantologie si pana la estetica dentara, protetica si ortodontie. Preturile practicate sunt mai mult decat avantajoase ceea ce reprezinta un mare punct in plus. Mai mult decat atat, pacientii au posibilitatea de a achita in rate fara dobanda costurile ridicate ale unora dintre interventii.

Instrumentele si materialele folosite sunt de ultima generatie astfel ca pacientii se bucura de rezultate durabile fara sa resimta nici cel mai discomfort. Avand in vedere contexul pandemic, siguranta pacientilor este pe primul plan asa ca suprafetele comune sunt dezinfectate in mod constant, iar ustensilele folosite sunt sterilizate prin proceduri la cele mai inalte standarde.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram