Ce sunt bateriile externe si cand sunt utile

4 iunie 2015

Cine poate folosi o baterie externa?
Un asemenea gadget, numit si Power bank, este foarte folositor atunci cand nu te poti baza pe o sursa de energie clasica zile la rand, de exemplu atunci cand mergi intr-o calatorie cu masina, cand ajungi dintr-un aeroport intr-altul sau daca ajungi intr-o zona fara electricitate. Aceste baterii externe au porturi USB care iti permit sa-ti incarci smarphone-ul sau tableta de 2 sau chiar de 5 ori, depinde de capacitatea acesteia si de electronicele pe care le alimentezi.
De asemenea, o baterie externa este extrem de utila atunci cand folosesti foarte mult gadgeturile zilnice si risti sa ramai fara baterie si sa nu-ti mai poti continua munca. Acest lucru se poate intampla foarte usor atunci cand esti la un targ, la o conferinta sau in timpul unui zbor lung deasupra unui ocean sau a unui continent. Acest device iti poate asigura ore bune de functionare la capacitate maxima a unui iPad sau a unor gadgeturi alimentate cu energie prin USB, cum ar fi boxe cu bluetooth, casti sau chiar tastaturi wireless.

Gadgetworld iti ofera baterii externe la preturi foarte bune
Bateriile externe au diverse dimensiuni. Ele pot fi la fel de mari ca un balsam de buze (ideale pentru o incarcare a smartphone-ului) sau ca o carte groasa (care iti permit functionarea telefonului si tabletei zile la rand). Gadgetworld iti pune la dispozitie o varietate mare de acumulatori portabili sau baterii externe, cu o capacitate de la 2.200 de mAh pana la 32.000 de mAh, pentru a-ti indeplini nevoile in ceea ce priveste consumul de tehnologie. Avem produse pentru toate buzunarele, compatibile cu orice marca de telefon sau tableta: iPhone, Samsung, Nokia, LG, Sony, etc. Acestea se pot incarca atat prin USB, cat si prin energie solara sau prin USB.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram