Ce solutii electronice exista pentru imbunatatirea procedurilor de contabilitate?

25 martie 2019
Autor:
The Markers

Keez este o firma de contabilitate digitala care isi propune ca prin tehnologie sa ofere o solutie eficienta de administrare a oricarei afaceri pentru antreprenorii orientati spre dezvoltarea afaceriilor. Firma Keez ajuta oamenii de afaceri ca prin digitalizarea intregului proces de contabilitate sa castige timp si sa se poata concentra pe celelalte aspecte care tin de business.

Fiind o firma de contabilitate specializata in astfel de servicii, contabilii Keez.ro au dezvoltat o aplicatie care poate rezolva intr-o maniera integrativa principalele provocari intampinate in procedurile de contabilitate. Mai multe informatii poti accesa de aici. Descopera toate ofertele pe care firma de contabilitate Keez le pune la dispozitie companiilor orientate spre tehnlogie si dezvoltare.

De la intocmirea documentelor ITM si salarizare, intocmire contabilitatii financiare, depunerea declaratiilor de taxe si impozite, realizare bilant, intocmire registre contabile obligatorii, realizare jurnal de TVA si balanta, specialistii Keez.ro au reunit cea mai moderna aplicatie cu functii care rezolva intr-o maniera integrativa principalele provocari din registrul contabilitatii.

De oriunde te-ai afla poti accesa o platforma securizata si accesibila oricand

Pe langa platforma digitala, menita sa iti ofere acces online la actele si documentele tale, Keez se diferentiaza de celelalte firme prin mai multe aspecte. In primul rand, aplicatia este conceputa in asa fel incat sa eficientizeze procesul clasic de contabilitate si comunicarea cu contabilul.

Mai exact, aplicatia iti prezinta raportari cat mai simplificate, realizeaza pontaj in timp real, facturare rapida, genereaza automat contracte de munca pentru salariati si iti ofera rapoarte de tip BI cu pivoti si comparatii evolutive pe lunile trecute pentru a monitoriza progresul companiei.

Imbunatatirea comunicarii cu contabilul

Limbajul de lemn si procedurile complicat de inteles sunt astfel simplificate considerabil prin intermediul aplicatiei Keez. Pentru a evita problemele care apar  din lipsa de comunicare contabil-client, Keez pune la dispozitie o alternativa mai simpla.

De cele mai multe ori informatiile ajung cu intarziere la contabil si apar erori cauzate de lucurul contratimp. Cu serviciile de contabilitate digitala, vei reusi sa comunici mult mai eficient cu contabilul tau si sa primeri sfaturi de la acesta in timp real.

Tot ceea ce trebuie facut este sa incarci in aplicatie documentele care trebuiesc inregistrate de contabili, sub forma de poza. Aceasta ajunge in timp real la acestia, care se vor ocupa de procesarea lor. In asa fel, specialisti contabili se pot ocupa din timp de actele si documentele companiei tale. Serviciile puse la dispozitie de acestia sunt automatizate si accelereaza procesarea corecta a informatiilor.

In plus, platforma este securizata, iar documentele tale sunt protejate pentru a nu exista probleme. Odata cu intrarea in vigoare a regulamentului privind protectia datelor, Keez s-a adaptat din timp si a incorporat Microsoft Azure, prin intermediul caruia datele companiei sunt in deplina siguranta.

Pentru a afla mai multe informatii si pentru a beneficia de servicii de contabilitate digitala, acceseaza www.keez.ro. Testarea aplicatiei de contabilitate se poate face gratuit!

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram