Ce soft este potrivit pentru restaurantul tau?

22 noiembrie 2022
Autor:
Touch Media

Daca si tu esti administratorul non stop al afacerii tale, cu siguranta ai nevoie de un ajutor de nadejde in gestionarea completa a restaurantului, atat de acasa, cat si de la restaurant, de pe telefon sau pc. Un software de gestiune restaurant, care sa ofere utilizatorilor o interfata prietenoasa, imbinata perfect cu un set complet de rapoarte ce pot arata o imagine clara asupra activitatii restaurantului dumneavoastra este tot ce aveti nevoie pentru a va usura munca atat dumneavoastra, cat si angajatilor si desigur clientilor. Solon R, de la Multisoft este una dintre cele mai inspirate alegeri in gestionarea si administrarea unui restaurant.

Cu ce se deosebeste Solon R de alte programe de vanzari in restaurant? Solon R ofera control total asupra gestionarii comenzilor, stocurilor, atat din bar cat si din bucatarie. Cu SOLON.R aveti controlul asupra ospatarilor, stiti in orice moment cate comenzi a preluat fiecare ospatar si cati bani are incasati sau de incasat iar impreuna cu modulul SOLON.G aveti situatia exacta a stocurilor de marfa si materii prime si a necesarului de aprovizionat pentru urmatoarea perioada. Comenzile de bar si de bucatarie sunt defalcate automat si trimise spre imprimantele de bar – comenzile de bar sau bucatarie – comenzile de bucatarie. Exista posibilitatea definirii si a altor tipuri de comenzi interne de lucru – de ex comenzi de pizza care sa fie trimise spre o imprimanta separata de comenzi pizza sau chiar posibilitatea de a defini subsectii in cadrul unei sectii, astfel incat o comanda  sa poata aparea toata la sectia principala (ex. Bucataria) si la subsectii sa apara doar produsele corespunzatoare (ex. Salate, Gratar, Pizza, etc).

In baza unor retete, materia prima va scadea, in acest fel vei putea preveni risipa si vei avea un stoc clar, in timp real. Pentru mai multe detalii despre programul de vanzare restaurant, ne puteti contacta si va vom pune la curent cu tot ce aveti nevoie sa stiti despre acesta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram