Ce simptome anunta prezenta urgentei stomatologice? Afla acum!

8 februarie 2024
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Rutina de ingrijire orala are un rol important pentru o dantura sanatoasa si puternica. Din pacate, exista situatii care scapa de sub control, cum ar fi fracturile dentare, care pot aparea in urma unei lovituri puternice sau chiar in urma unui accident. Aceasta intra in categoria urgentelor dentare, in Sectorul 6 orice pacient avand sansa de a apela la o clinica stomatologica specializata in astfel de situatii, Plaza Dent. In cazul unei fracturi sau chiar a unei rupturi de dinte, pacientul trebuie sa se prezinte de urgenta la cea mai apropiata unitate dentara pentru a primi ajutorul de care are nevoie in timp util.

Durerea de dinti, cand e necesar consultul de urgenta?

Cel mai comun simptom, durerea de dinti, poate capata amploare daca nu este cunoscuta cauza aparitiei ei si daca nu este tinuta sub control. Durerea brusca de masea poate proveni din cauza pulpitei acute, afectiune cunoscuta si sub denumirea de abces. Se manifesta printr-o senzatie pulsatila de durere, a carei intensitate creste mai ales la contactul cu alimentele/bauturile fierbinti sau calde. In cazul in care situatia este de-a dreptul severa, pacientul se poate confrunta si cu febra, ceea ce inseamna ca vizita la PlazaDent.ro nu mai trebuie sa fie amanata niciun moment.

Urgente dentare in sectorul 6 | clinica dentara din Bucuresti | PlazaDent.ro

Urgente dentare in sectorul 6

Sangerari ale cavitatii orale

In urma unei extractii, pacientul risca sa se confrunte cu infectii sau chiar cu hemoragie, caz in care este de-a dreptul necesar sa se adreseze cabinetului de specialitate in cel mai scurt timp posibil, pentru ca afectiunea sa nu evolueze. Clinica dentara din Bucuresti, cea mentionata anterior, asigura si abordarea urgentelor stomatologice, pacientii avand astfel sansa de a beneficia de un ajutor de specialitate. Imediat ce s-au sesizat anomalii la nivelul danturii, care sunt insotite si de dureri, vizita la cabinet trebuie sa fie urgentata.

Sanatatea dintilor este pretioasa, nu incap dubii, asa ca urgentele stomatologice trebuie sa fie tratate cu seriozitate la un cabinet de specialitate, astfel incat rezultatele obtinute sa fie cele dorite. Specialistii Plaza Dent au intotdeauna situatia sub control, asigurand o gama variata de servicii, special personalizate in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram