fbpx

Ce rochie sa porti la banchet

Poti avea norocul sa iti gasesti rochia ideala imediat, dar de cele mai multe ori dureaza destul. In plus de asta, la rochii de banchet trebuie sa iti cumperi si incaltamintea porivita, accesoriile, asa ca ai multe de bifat pe lista ta! Cauta cu grija rochii pentru banchet care sa te faca nu doar sa arati bine, ci si sa te simti bine, in largul tau, sunt atat de multe rochii de banchet incat nu stii sa alegi, mai ales cand nu stii ce ti se potriveste.

Rochiile lungi te salveaza mereu

Mai mult ca sigur vei intoarce o multime de priviri, vei starni atat admiratie cat si invidie atunci cand vei purta o astfel de rochie, asa ca se poate spune ca o rochie lunga de seara reprezinta cea mai buna alegere pentru petrecerea de banchet.

Locul unde va avea loc banchetul

Locatia in care va avea loc banchetul sau balul de absolvire impune, de regula, un dress code. Petrecerea urmeaza sa se desfasoara intr-o locatie sofisticata ori intr-un cadru restrans si relaxat? In cazul in care banchetul va avea loc intr-un restaurant pretentios, va trebui sa ai in vedere alegerea unei rochii rafinate si extrem de elegante. In caz contrar, daca mediul este unul relaxant, iar evenimentul in sine este mai putin formal, atunci vei avea mai multa libertate in alegerea rochiei.

 

E mai simplu sa iti faci rochia decat sa o cumperi

Toata lumea fuge de croitor, de un atelier si prefera sa mearga in mall, sa o cumpere gata facuta, o rochie care cel mai probabil nu iti va veni perfect si o sa mai fie inca 3 fete imbracate la fel. Cauta un atelier bun si fa-ti o rochie unicat, pe formele tale si ai sa iesi in evidenta!

Probabil ca esti emotionata de apropierea banchetului, avand in vedere ca trebuie sa iti alegi o tinuta cat mai frumoasa pentru a-i impresiona pe cei din jur. Finalul clasei a 12-a se apropie pentru multi elevi care nu doar ca au emotii pentru bacul care bate la usa, ci si pentru evenimentul de sfarsit de an care le va marca o ultima petrecere impreuna.