Ce presupun pachetele premium LivePR?

9 februarie 2013
Autor:
dowmedia08

Platforma de publicare si distributie de comunicate de presa LivePR.ro a fost creata in 2008 ca o initiativa gratuita destinata sustinerii unei comunicari online mai eficiente a organizatiilor, atat companii, cat si ONG-uri. De aceea am si propus solutia in regim complet gratuit, dar odata cu evolutia pietei de marketing si comunicare online a fost nevoie de o adaptare a platformei la noile conditii impuse de cerere.

Nu am lasat ca timpul sa treaca peste noi si am dezvoltat o noua serie de functionalitati care sa corespunda noilor tendinte, astfel incat sa venim cu o propunere competitiva pentru aceste servicii de publicare si distributie a comunicatelor de presa. Pana la urma redactarea unui comunicat de presa presupune efort din partea specialistului care il redacteaza dar si asteptari din partea clientului care face subiectul acestui demers de comunicare. De aceea, expunerea si impactul trebuie sa fie pe masura acestor eforturi si asteptari. Tocmai pentru a sustine rezultatele obtinute in urma publicarii unui comunicat de presa sau a unui eveniment, am dezvoltat functiile platformei. Practic, aceste noi functii vin ca raspuns la eficientizarea eforturilor de comunicare online.

In acest sens, am dezvoltat parteneriate, si cautam noi oportunitati de colaborare cu publicatii online pentru a putea oferi utilizatorilor platformei o expunere cat mai buna. Astfel, sustinem transmiterea mesajului publicat catre un public extins, ceea ce, in cazul unei comunicari comerciale creste semnificativ sansele generarii de conversii care sa se transforme in vanzari propriu-zise. Pentru mesajele al caror scop nu este unul comercial ci unul informational sau educational, functiile platformei ofera acel plus de expunere prin preluarea asigurata de publicatiile partenere si distributia pe Twitter, astfel incat mesajul sa atinga scopul pentru care a fost transmis, acela de a atinge o audienta extinsa care sa reactioneze.

In continuare pastram varianta gratuita prin Pachetul Start care presupune doar functiile de baza in materie de publicare. In ceea ce priveste distributia, fiind o facilitate premium, nu este disponibila in Pachetul Start. Poftiti la comunicare si transmiteti comunicate de presa eficiente si de impact!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram