fbpx

Ce poate fi mai frumos decat un eveniment exact asa cum ai planuit

Nimeni nu stie inca reteta unui eveniment perfect, dar putina imaginatie si creativitate sunt exact ce ai nevoie atunci cand vrei sa organizezi un eveniment impresionant. Nu opta niciodata pentru un eveniment cu elemente identice cu al altuia, mergi pe intuitie si personalizeaza evenimentul tau pentru a fi unic si original. Poti alege cateva sculpturi din gheata pentru a decora locatia sau un bar de gheata pentru a deservi atat pentru partea utila cat si pentru cea estetica.

Sculpturile din gheata se realizeaza manual de Iulian, din blocuri de gheata perfect translucide, pe baza unui proiect sau imaginatiei si maiestriei lui. Sculpturile se pot face live, intr-un adevarat show de gheata, unde muzica si luminile vor face super atmosfera. Poti alege oricand o sculptura din gheata din portofoliul Ice Art sau poti veni cu ideile tale si noi le punem in practica.

Viziteaza site-ul nostru de prezentare, fa-ti o idee si contacteaza-ne pentru o intalnire! Iti garantam un eveniment de success, invitati multumiti si amintiri memorabile!