Ce poartă fetele în rucsac într-o drumeție?

Rucsacurile sunt extrem de practice atât în ieșirile în natură, cât și în călătorii, putând înlocui cu succes gențile de voiaj. Există, însă, vreo diferență între ce ar trebui să pună bărbații în rucsac față de ce au în bagaje femeile?

 

Vom încerca să detaliem astăzi ce lucruri indispensabile trebuie să cuprindă un rucsac de damă înainte de plecarea la munte sau în drumeție:

 

  1. Lenjerie și haine

Femeile tind să simtă mai mult frigul și pentru a evita acest lucru vom folosi cămăși termice cu uscare rapidă, cu greutate minimă. Aceste cămăși de interior sunt ideale pentru a completa cămășile de zi cu zi. Materialele sintetice precum polipropilena păstrează foarte bine căldura, dar sunt inutile împotriva vântului. Vom rezolva asta cu jacheta de vânt sau alte articole de îmbrăcăminte intermediare.

 

Rucsac damă emag super oferte!

 

Un accesoriu exclusiv feminin în ceea ce privește îmbrăcămintea este eșarfa. Un accesoriu care servește o mie de posibilități, cum ar fi purtarea ei ca eșarfă, ca bandană de păr, batic pentru cap, un sarong, o fustă mini, chiar și un prosop sau o față de masă. Fără îndoială, un vehicul multifuncțional complet cu greutate minimă.

 

  1. Produse de toaletă

Diferențele dintre sexe sunt destul de evidente. Cu excepția elementelor esențiale, cum ar fi săpunul și periuța de dinți, avem mari diferențe în ceea ce privește întreținerea părului, epilarea cu ceară și menstruația.

 

Rucsac damă – oferte emag.ro

 

Este esențial să ai greutate cât mai mică în rucsac, așa că poți lua cu tine produse de beauty în flacoane mici, de călătorie. Spuma pentru păr este de neutilizat în drumeții, deoarece după câteva zile în rucsac își pierde presiunea și devine inutilă. Dacă vrei să folosești un înlocuitor de fixativ natual, poți folosi bere, suc de lămâie sau suc de lămâie cu zahăr.

 

  1. Trusa de medicamente

Este posibil ca fetele să aibă nevoie de mai multe analgezice din cauza influenței menstruației asupra corpului.

 

  1. Make-up

Într-o călătorie lungă pare inutilă, dar greutatea redusă pe care o ocupă un creion de ochi, ceva pentru luciu și un ir pentru buze (esențială pentru băieți și fete, în special în zonele de mare altitudine), le face indispensabile din ruscac.

 

  1. Rucsacul in sine

Fetelor, centura este cea mai importantă parte a rucsacului, deoarece mută greutatea spre picioare și previne problemele de spate. Există câteva mărci de rucsacuri care au modele exclusive pentru femei. Nu este surprinzător faptul că șoldurile unei fete sunt foarte diferite de cele ale bărbaților și este, fără îndoială, o piesă cheie pentru a transporta corect greutatea spre cvadriceps.

 

Așadar, acestea ar fi lucrurile de nelipsit dintr-un rucsac de damă în călătorii, mai ales în drumeții. Important este, însă, ca și rucsacul, în sine, să fie unul potrivit, cu o greutate și dimensiuni optime. Multe din aspectele de mai sus, precum trusa de medicamente, se pot aplica și în cazul bagajului făcut de bărbați pentru drumeție. La urma urmei, analgezicele sau antiinflamatoarele ne sunt utile tuturor, mai ales când nu ai nicio farmacie prin preajmă.