fbpx

Ce nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat stilat?

Dovani este o firmă de îmbrăcăminte bărbătească ce se afirmă prin produsele de calitate superioară și reputația favorabilă pe piața românească a articolelor vestimentare bărbătești de înaltă calitate.

Brandul Dovani este perfect pentru bărbații ce sunt adepți ai stilului clasic și își doresc să aibă o garderobă în tendințe.

Deoarece nu puteți avea o garderobă bine construită fără să dețineți câteva articole de bază, în continuare vă vom prezenta articolele ce nu trebui să lipsească din garderoba unui bărbat stilat.

Sacoul

Fiecare bărbat ar trebui să aibă în dulap un sacou de calitate, pe care să îl poată purta cu blugi ori pantaloni de stofă. Bărbații ce se pot considera stilați dețin un astfel de sacou versatil, care să se potrivească în diferite combinații, de la casual și smart-casual, la elegant. Dacă nu aveți un astfel de sacou, Dovani vă face căutarea acestei piese esențiale mult mai ușoară, prin multitudinea de sacouri oferite atât în magazinele fizice cât și în cel virtual.

Sfatul nostru pentru alegerea unui astfel de sacou este să alegeți culori neutre precum gri închis, maro sau bleumarin, ce sunt mult mai ușor de combinat. Dacă intenționați totuși să ieșiți în evidență, un sacou în nuanțe de bleu sau somon sun alegeri potrivite. Un astfel de sacou poate fi purtat la fel de bine la birou peste o cămașă, cum poate fi purtat și la o ieșire cu prietenii peste un tricou casual.

Merită menționat că magazinul online dovani.ro vine cu un filtru util pentru căutarea sacoului perfect, puteți sorta căutarea în funcție de stil ( casual sau elegant), croi (regular sau slim), culoare, material, mărime și colecție.

Tricoul alb de calitate superioară

Tricoul alb de calitate superioară este o piesă vestimentară clasică, chiar atemporală, considerată un must-have în orice garderobă. Dovani reinventează acest articol vestimentar cu fiecare nouă colecție lansată. Pentru o ținută casual puteți combina un tricou alb cu guler rotund și o geacă de piele cu niște blugi clasici. Dacă vreți un aspect smart-casual, potrivit chiar și pentru birou, vă recomandăm un tricou alb cu guler polo și o pereche de pantaloni slim sau clasici din stofă.

Cămașa clasică

Cămășile sunt purtate de bărbați de secole deci nu e de mirare că au ajuns să fie un articol vestimentar esențial în garderoba masculină. O cămașă pe măsură nu a dat niciodată greș în a oferi eleganță și rafinament unui bărbat.

Când alegeți o cămașă trebuie să acordați atenție alegerii dimensiunii și croielii potrivite, deoarece o cămașă prea strâmtă sau prea largă va da un aspect neglijent ținutei.  În momentul alegerii unei cămăși trebuie să se țină cont de mediul în care va fi purtată. De exemplu, cămășile în culori aprinse și imprimeuri îndrăznețe sunt potrivite pentru timpul liber dar nu și pentru birou.

Se crede că garderoba unui bărbat ar trebui să conțină cel puțin sapte cămăși, una pentru fiecare zi a săptămânii.

Fie că alegeți o croială clasică sau una slim, vă recomandăm să achiziționați o cămașă albă și o cămașă bleu pentru a le integra în garderobă. Odată ce v-ați obișnuit cu integrarea acestor cămăși clasice în garderobă, puteți experimenta și cu cămășile în imprimeuri florale sau în dungi.

Dacă aveți încă dubii, asistenții de vânzări din magazinele Dovani vă vor ajuta să alegeți piesele vestimentare cele mai potrivite imaginii ce o doriți. Accesați acum dovani.ro și completați garderoba cu cele mai în vogă piese ale sezonului!