Ce modele de cercei se poarta in acest sezon?

Cerceii sunt acel accesoriu care poate schimba look-ul unei femei intr-o secunda. Pentru ca in fiecare sezon tendintele in moda se schimba, apar noi tipuri de cercei care mai de care mai interesanti care ne pun la incercare imaginatia. Dintre toate articolele vestimentare, incaltaminte si accesorii, bijuteriile sunt cele cu care putem experimenta cel mai mult.

Gama de cercei de argint a prins din ce in mai multa popularitate de-a lungul timpului, iar tendintele se aplica si lor. Iata ce ne propun tendintele in aceasta primavara in materie de cercei argint:

1. Cerceii colorati. Parca niciun anotimp nu este mai potrivit pentru un plus de culoare asa cum este primavara. Dupa ce iarna avem un stil mai sobru, iar culorile pe care le purta sunt din gama celor pamantii, energia primaverii imbie la mai multa culoare, la un plus de veselie si optimism pe care doar culorile vii le pot da. Asa ca nu este deloc ciudat faptul de designerii au ales acesta tendinta.

2. Cerceii cu perle. Perlele se poarta masiv in anul 2020 si nu doar la tinutele elegante. Acest element clasic, a fost adaptat si inclus in bijuterii care se potrivesc si cu haine mai lejere, nu doar cu rochii impunatoare. Cerceii cu perle subliniaza feminitatea si delicatetea oricui, indiferent de ceea ce poarta in rest. Desigur, perlele au limitele lor, asa ca ar fi de preferat sa nu le combinam cu articole sport.

3. Cerceii mari rotunzi. Acest tip de cercei nu sunt o noutate in tendinte, ci au ramas in top din sezoanele trecute. Trebuie sa ne pregatim pentru o explozie a acestora si sa ii vedem din ce in ce mai purtati. De influenta latina, cerceii mari rotunzi fac orice femeie sa se simta mai increzatoare si atragatoare. Cu ei ne putem simti si noi, din cand in cand, la fel de sexy ca Jenifer Lopez.

Cam acestea sunt principalele tendinte in ceea ce priveste modelele de cercei. Insa mai exista o tendinta ce face referire la modul in care se poarta cerceii, mai exact cercelul, pentru ca da, este la moda sa purtam un singur cercel intr-o singura ureche. Este de preferat sa alegem un cercel mare, masiv, care sa atraga atentia pentru a avea in final un look wow!

Acestea fiind spuse, tendintele din acest sezon sunt unele care ne vor face sa ne simtim mai bine in pielea noastra, mai frumoase, mai feminine si interesante.