fbpx

Ce inseamna detailing auto?

curatare tapiterie auto

Intretinerea unei masini presupune mai mult decat schimbarea periodica a consumabilelor, oferirea acesteia un detailing auto in Bucuresti este un proces chiar necesar, mai ales daca aceasta are o anumita vechime. In principiu, detailingul auto reprezinta o altfel de cosmetica auto, rolul acestuia fiind acela de a curata in detaliu interg autovechiculul, pentru a-i oferi un aspect cat mai apropiat de cel al unuia nou.

Pentru un astfel de procedeu se recomanda sa se apeleze la serviciile unei firme specializate, care foloseste solutii speciale pentru curatarea si protejarea materialelor si elementelor masinii. Un astfel de furnizor de servicii este si CuratamPeLoc.ro, care se deplaseaza chiar si la locatia clientului, in mod gratuit, si care utilizeaza o tehnologie cu abur si un detergent special, pentru curatarea, igienizarea, improspatarea si dezinfectarea interiorului autoturismelor.

Detailing auto in Bucuresti | curatare tapiteriei auto | CuratamPeLoc.ro

detailing auto in Bucuresti

De ce este necesar detailing-ul auto?

De cele mai multe ori, firmele care se ocupă cu curatarea tapiteriei auto ofera si servicii de detailing, insa cei mai multi dintre oameni nu sunt la curent cu acest termen si considera ca este doar un tip de curatare mai scumpa.

Intr-adevar, acest termen este unul destul de nou pe piata din Romania, insa baza a ceea ce inseamna de fapt nu este necunoscuta detinatorilor de autoturisme, aici nu intra pasionatii de masini, deoarece acestia sunt la curent cu toate noutatile din domeniu. Prin urmare, principalele motive pentru care se merita ca masina personala sa beneficieze de un astfel de rasfat sunt urmatoarele:

1. Materialele utilizate in ultimii ani pentru constructia masinilor sunt tot mai slabe, chiar si in categoria celor premium si ulta high-class, astfel ca aspectul acestora se deterioreaza mai usor;

2. Sanatatea este pe primul loc, astfel ca o curatare eficienta este absolut necesara si ar trebui sa fie efectuata la o anumita perioada de timp, in special cand vine vorba despre praf, mizerie si bacterii care se impregneaza in materialele masinii;

3. Pentru un aspect estetic mai frumos si de lunga durata, un astfel de proces poate presupune si aplicarea unei solutii speciale, pentru a proteja aspectul si luciul autoturismului, care se va mentine pentru mai mult timp.