Ce inele se poarta in 2020

Bijuteriile pe care femeile aleg sa le poarte sunt o reflectare a caracterului lor. In functie de inelul, cerceii sau lantisorul pe care femeia din fata ta il poarta, iti poti face o prima impresie despre personalitatea acesteia. Este cunoscut faptul ca o tinuta simpla este inobilata de inele de argint sau aur! Indiferent de stil, orice femeie iubeste sa poarte inele argint sau orice alt tip de bijuterii.

Istoria inelelor

Istoria inelelor cu diamant a inceput in anul 1477 moment in care Maximilian al Austriei a comandat primul inel cu diamante pentru logodnica sa. Acest gest a determinat aparitia unui nou trend pentru nobilimea din acea perioada. Pe masura ce timpul a trecut obiceiul s-a propagat iar inelul cu diamant a devenit foarte popular nu  doar printre nobili ci si pentru persoanele de rand.

Principalele tendinte in materie de bijuterii

Tendintele bijuteriilor tin cont de forma si culoarea acestora. Formele sferice sunt mari in acest sezon si apar de la inele pana la cercei. Gandeste-te la forme si modele planetare sau bile de cristal tip fantezie. Principalele tendinte din 2020 in materie de bijuterii sunt stratificarea, abundenta de pietre si strasuri, bijuterii din argint  asimetrice, sau in diverse forme geometrice, dar si prezenta pietrelor semipretioase si a perlelor.

 

Ce inel sa porti daca vrei sa iesi in evidenta ?

Se poarta inele cu pietre mari si stralucitoare. Iar daca doresti o senzatie unica si un accesoriu care sa te scoata cu adevarat in evidenta, poti alege un inel cu multe cristale.  Acesta va face ca toata atentia sa fie indreptata spre aceasta zona, reprezentand „pata” de culoare perfecta pentru orice tinuta. Cele mai importante caracteristici pentru o femeie atunci cand se gandeste la inelul perfect sunt, in ordine: forma inelului, culoarea pietrei, tipul pietrei si mesajul de pe inel sau primit o data cu inelul.

Bijuteriile elegante din argint vor si anul acesta in top. Inelele din argint sunt feminine si originale, cu modele autentice si simboluri din intreaga lume. Inelele subtiri, din argint simplu, merg foarte bine purtate impreuna, pe acelasi deget si sunt printre cele mai populare bijuterii de argint. Orice femeie iubeste sa poarte inele din argint!