Ce implica serviciul cumpar carti?

6 august 2021
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

In general, anticariatele sunt asociate numai cu cartile vechi si mirosul lor specific, insa acestea ofera si servicii de genul „cumpar carti vechi”, prin intermediul carora vin in ajutorul persoanelor care isi doresc ma mult loc in biblioteca. Dar acest serviciu nu se adreseaza numai persoanelor fizice, ci si celor juridice.

In plus, nu este nevoie ca persoana sau compania care doreste sa vanda carti sa se deplaseze pana la sediul anticariatului Achizitii-Carti.ro, ci o echipa a acestuia se va deplasa la adresa clientului si va ridica volumele vandute, fara ca acest serviciu sa implice nici un cost aditional pentru clienti.

Cum are loc procesul de vanzare in cazul serviciului „cumpar carti vechi”?

Odata luata decizia de a vinde cartile, indiferent ca este vorba despre intreaga biblioteca sau doar o parte a acesteia ori chiar un depozit intreg, este foarte usor de contactat un anticariat care se ocupa cu cumpararea de carti.

La o simpla tastare pe internet „cumpar carti in Bucuresti” rezultatele vor aparea imediat, tot ce au de facut vanzatorii de carti fiind sa aleaga anticariatul cu care intentioneaza sa colaboreze. Serviciile oferite de Achizitii-Carti sunt unele dintre cele mai bune, calitatea si profesionalismul fiind caracteristicile principale ale acestui anticariat.

Cumpar carti in Bucuresti | Cumpar carti vechi | Achizitii-Carti.ro

cumpar carti in Bucuresti

Ulterior, o echipa de anticari se va deplasa la adresa indicata de client, unde va avea loc tranzactia deoarece plata se va face cash, chiar in momentul achizitiei cartilor. In ceea ce priveste pretul oferit in schimbul acestora, este unul corect, stabilit pe baza unei evaluari realizate de anticari cu experienta.

Ce carti pot fi vandute unui anticariat?

Cu toate ca unele anunturi ale serviciului de cumparari carti specifica faptul ca se cauta carti vechi, anticariatele cumpara orice fel de carti, vechi sau noi, chiar si dintre cele mai recente aparitii.

In plus, acestea pot fi din orice domeniu, indiferent ca este vorba despre literatura, istorie sau arta, pana si dictionare, bibliografii, carti tehnice sau albume de arta. Singurul criteriu pe care ar trebui sa il respecte acestea este sa se afle intr-o stare buna, fara deteriorari care pot afecta parcurgerea acesteia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram