Ce este SEO si cum iti poate ajuta business-ul sa creasca

7 septembrie 2018
Autor:
HAPPY ADVERTISING

Oricine are un business in mediul online stie ca este crucial sa apari pe primele pagini in motoarele de cautare. Cu precadere, prima pagina de rezultate. Majoritatea utilizatorilor nu trec de primele trei rezultate ale cautarilor acestora, asa ca este evident cat de importanta este o strategie SEO pentru pozitionarea site-ului tau in topul cautarilor.

Modalitati de a-ti imbunatati afacerea printr-o strategie SEO

Acest lucru se poate face prin doua modalitati: prima ar fi reclamele platite de la Google, care iti garanteaza (sau nu) prezenta printre primele pozitii ale rezultatelor Google. Este, insa un proces costisitor, iar faptul ca platesti mai mult, ca reclama ta sa apara in rezultate, nu iti garanteaza ca se va si intampla. Asta datorita faptului ca afisarea reclamei tale depinde de mai multi factori: relevanta reclamei, calitatea site-ului sau cunostintelor celui care seteaza reclama.

agentie seo

A doua varianta prin care iti poti asigura prezenta pe prima pagina Google este optimizarea SEO a site-ului tau. SEO reprezinta acronimul de la Search Engine Optimization si se refera la o serie de atribute ce trebuie sa le indeplineasca site-ul, pentru a ajunge cat mai sus in rezultate. Cateva dintre acestea sunt:

  • Design usor de citit si de parcurs
  • Continut relevant pentru utilizatorii tai
  • Viteza ridicata de incarcare
  • Optimizare pentru dispozitivele mobile
  • Securizarea adresei web

Pericolele optimizarii SEO

Indiferent daca iti optimizezi singur site-ul sau apelezi la o agentie pentru servicii SEO, retine ca aceste modificari pot atrage dupa sine penalizari de la Google, daca nu sunt realizate corespunzator. Exista categoria de White Hat SEO, pentru tehnicile agreate de Google si care te pot mentine pe primele pozitii ale cautarilor si categoria de Black Hat SEO, care reprezinta practici care nu sunt acceptate de motoarele de cautare si care pot dauna atat site-ului, cat si afacerii tale.

Beneficiile serviciilor SEO

In schimb, fara o promovare SEO afacerea ta pierde zilnic numerosi potentiali clienti, in timp ce competitia ta se afla deja pe prima pagina. Retine ca foarte putini utilizatori ajung pe pagina 2 de cautari in Google, ceea ce implica o documentare riguroasa, atunci cand iti alegi agentia SEO cu care vrei sa lucrezi pentru optimizarea site-ului tau. Vrei ca oamenii cu care lucrezi sa aiba experienta, cunostinte si sa ai siguranta ca, dupa o perioada de timp, afacerea ta va cunoaste noi orizonturi ale succesului.

De mentionat faptul ca rezultatele dintr-o promovare SEO nu vor aparea imediat, datorita faptului ca Google va trebui sa vada site-ul tau ca se mentine consecvent in livrarea continutului de calitate.

Succes garantat

Una dintre agentiile de incredere la care poti apela, cand vine vorba de servicii SEO este Happy Advertising. Cu o experienta de peste 8 ani de zile si un portofoliu de clienti veniti din toate colturile lumii, agentia Happy Advertising detine cunostintele necesare pentru ca afacerea ta sa avanseze pe pozitii fruntase in paginile motoarelor de cautare, ceea ce inseamna ca mai multi clienti vor afla de serviciile sau produsele tale, iar lucrul acesta se traduce in profit mai mare pentru compania ta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram