Ce-i de facut cu cartile vechi?

4 aprilie 2018
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Daca parintii au investit in educarea dumneavoastra prin lectura, atunci cu siguranta, sunteti o persoana ce are rafturile pline de carti. Uneori rafturile trebuie aerisie, moment prielnic de a scapa de cartile de care nu mai aveti nevoie. Exista situatia in care nu mai ai nevoie de carti? Da, exista si este foarte prezenta in viata celor ce au o biblioteca. Este vorba despre acele carti pe care le-ati primit si nu vi le-ati dorit, pe care le-ati citit pentru a le da o sansa dar nu v-au convins, dar le-ati pastrat din respect. Ei bine, acum a venit timpul sa le gasiti un alt proprietar, care sa le pretuiasca la adevarata lor valoare sau sa le transformati!

In cazul in care aveti inclinatii creative sau nu le aveti dar doriti sa exersati, iata cateva lucruri pe care le puteti face cu cartile folosite. Avantajul acestei reutilizari este ca va puteti decora casa, astfel incat sa dovediti tuturor dragostea pentru lectura. Cel mai simplu mod de a reutiliza o carte este sa transformati cotorul ei intr-un semn de carte. Pur si simplu indepartati paginile si copertile si obtineti un cotor caruia ii atasat o bentita colorata si gata, il puteti folosi sau darui.

Un loc de depozitare sau un sertar ascuns este doar o alta varianta de a utiliza cartile vechi in scop creativ. Taiati paginile cartilor si lipiti copertile de o cutie de lemn sau carton gros. Rezultatul va fi uimitor si nimeni nu va sti ca acesta este un loc de depozitare secret in care puteti pune diverse lucruri, ci tot vor crede ca aveti cateva carti pe un raft.

Ati vazut vreodata carti care parca stau lipite de perete si v-ati intrebat cum se poate? E nevoie de o carte de sacrificiu ce are coperti tari, iar apoi toate celelalte sunt asezate deasupra. Nu aveti nevoie decat de cateva suruburi, un suport in forma de ”L” si putina indemanare.

Anticariat carti online | www.anticariat-carti.com

Daca niciuna dintre aceste activitati nu va defineste, atunci cartile vechi si nefolosite pe care le aveti trebuie neaparat vandute. Accesand http://www.anticariat-carti.com/ veti afla ca eu cumpar carti pentru anticariat. Cumpar carti vechi sau noi, indiferent de subiect sau editura! Parca totusi e mai bine sa se bucure altii de carti, decat sa le transformati in piese de decor!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram