Ce conteaza mai mult pentru cumparatori… casa de vis sau locatia de vis?

Achizitionarea casei de vis in locatia de vis, este o dilema cu care se confrunta multi cumparatori. Acestia trebuie insa sa ajunga la un compromis intre aceste doua doleante ale lor, potrivit a doi factori: buget, si, in cazul familiilor, o oarecare potrivire a expectantelor…Legat de cumpararea unei case in cadrul familiei ne gandim la faptul ca barbatii si femeile privesc lucrurile oarecum diferit: barbatii vad lucrurile mai logic – casa mare, curte mare, un bun tangibil..toate acestea primeaza fata de zona in care aceasta se afla. O femeie se va gandi insa la facilitatile din zona pentru copii, gradinitele si scolile din apropiere, modul in care poate ajunge la zonele de interes, si… calitatea generala a cartierului in sine!

Achizitionarea unei case vine adesea cu necesitatea alegerii intre acesti doi factori importati. Locatiile cele mai bune, in orice oras din Romania, vin cu un pret crescut. Alegand mai apoi o locatie mai indepartata de centrul orasului, la acelasi pret, poate ai sansa de a gasi o casa mai mare, cu o curte mai spatioasa.

Casa “perfecta” este greu de gasit, mai ales cand ai un buget limitat. Aici intervin agentiile imobiliare care, pentru a fi eficiente si a-si administra fara dificultati intregul sistem de marketing/vanzari,  folosesc software-uri performante ce le ajuta in gasirea celor mai bune solutii pentru clientii lor. Pot face acest lucru chiar si in timpul unei vizionari cu clientii, deoarece CRM-ul este online, si ii ajuta sa isi perfectioneze munca indiferent unde se afla.

Gandeste liber!

Ca orice lucru in viata, ce presupune un oarecare risc… gandirea libera, in afara “regulilor” este necesara. Daca nu suntem realisti asupra expectantelor, putem astepta luni sau chiar ani gandindu-ne care este cea mai buna optiune!

Nu cauta singur!

Cautand de unul singur locatia si casa perfecta, te vei afla probabil in situatia unor negocieri continue, care iti vor consuma continuu timpul si banii. Fara a cunoaste bine piata de imobiliare, poti face alegeri gresite si vei pierde timpul vizionand imobile pe care proprietarii directi ti le vor prezenta drept ideale..

Cea mai buna alegere este contactarea unei agentii imobiliare care iti poate face oferte in concordanta cu asteptarile! Acestora le poti specifica de la inceput ceea ce iti doresti, si nu mai esti nevoit sa vizionezi imobile care nu au nici o legatura cu locatia sau casa ta de vis!