Ce carti ieftine poti comanda din genul historical romance cu scotieni?

carti de citit

Din ce in ce mai multi cititori care sunt pasionati de genul literar historical romance pot comanda carti ieftine din oferta anticariatului online https://www.printrecarti.ro pentru a-si alimenta pasiunea si pentru a-si imbunatati vocabularul. Aceste carti sunt menite sa ii surprinda pe cititori cu minciuni, intrigi, secrete, cu focul pasiunii si sunt menite sa le cucereasca sufletul si sa la smulga zambete in timpul lecturii.

Cele mai pasionale carti ieftine din genul historical romance cu scotieni

Una dintre cele mai apreciate carti de citit ce apartin acestui gen literar este Demonul scotian scrisa de Kerrigan Byrne, a carei actiune are in centrul atentiei dragostea dintre un locotenent colonel scotian cu o forta impunatoare si guvernanta copiilor lui. Aceasta tanara cu buze voluptoase si cu forme extrem de ademenitoare ii zdruncina din temelii lumea locotenent-colonelului si ii imblanzeste atat pe copiii acestuia, cat si pe temutul mosier.

O alta carte impresionanta din acest gen literar este Ispita, scrisa de Christina Dodd, a carei actiune are ca si principala tema iubirea. Sora medicala Enid Maclean este abandonata de sotul ei care dupa 8 ani revine in viata acesteia si are nevoie de ingrijirile pe care le ofera. Enid este de acord sa isi revada sotul si intre ei doi se reinfiripa o pasiune mult mai puternica decat la inceput.

Zambetul iubirii este un roman de iubire scotian scris de Johanna Lindsey care se concentreaza e iubirea dintre un chipes scotian, unc mostenitor al unui marchiz englez si cea mai apreciata lady din Londra. Desi aceasta dragoste este una interzisa, datorita pozitiei sociale si a unui secret din trecut, exista o cale de a transforma acest vis in realitate.

Carti ieftine | carti de citit | PrintreCarti.ro

carti ieftine

Cucerirea scotianului este un roman scris de Arlette Geneve, care se concentreaza pe alegerea dificila pe care trebuie sa o faca Marina, o tanara frumoasa de vita nobila, care, ca sa isi saveze prietenul de la moarte, apeleaza la singura persoana care ii poate oferi ajutor in acest sens, lordul scotian Brandon McGregor, un barbat extrem de arogant si posesiv.

Nu in ultimul rand, un alt roman de dragoste scotian ce poate fi comandat online este Iubire de catifea, scris de Jude Deveraux, care reflecta casatoria aranjata din obligatie dintre o scotianca si un englez pe care aceasta il uraste, o batalie a vointelor, a dorintelor, a oportunismului si a preconceptiilor.