Ce calitati trebuie sa indeplineasca un volum vechi pentru a valora cat mai mult pentru achizitorii de carti?

15 noiembrie 2019
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

In general, achizitorii de carti cumpara volume indiferent de anul aparitiei, de autor sau de editura. Tot ceea ce conteaza este ca volumul sa fie bine intretinut si sa poata fi revandut. In realitate, cei care au in plan sa isi vanda cartile trebuie sa stie ca, pentru a obtine un pret cat mai bun pe acestea, trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Cumparatorii de carti vechi sunt interesati nu numai de subiectele cartii respective, ci si de starea in care se afla volumul, dar si existenta unui autograf sau chiar mesaj al autorului, ce ar ridica foarte mult valoarea cartii.

Ce trebuie sa faca vanzatorii de carti inainte de a vinde cartile?

A obtine o intalnire cu specialistii unui anticariat care cumpara carti este simpla. Cu un click pe site si un telefon, acestia sunt prezenti la usa clientilor in cel mai scurt timp posibil. Adevarul este ca si clientii trebuie sa depuna un pic de efort pentru a fi multumiti de pretul pe care il obtin. Expertii https://cumparcarti.ro/ ii sfatuiesc pe acestia nu numai sa scoata cartile si sa le aseze in mijlocul casei pentru a fi evaluate, ci sa le faca si ei insisi o evaluare initiala.

Acest lucru inseamna ca toti cei care doresc sa vanda carti trebuie sa le verifice inainte, sa vada daca nu cumva lipsesc pagini, daca paginile sunt rupte, copertile patate, daca intr-adevar volumele care stiau ca sunt cu autograf au aceasta distinctie. De asemenea, cartile trebuie asezate in functie de domeniu, de vechime si de valoare, insa nu de valoarea sentimentala, ci de valoarea pe care le-o da titlul sau data tiparirii.

Cumparatori de carti vechi | anticariat care cumpara carti | cumparcarti.ro

cumparatori de carti vechi

Vanzatorii de carti nu trebuie sa se astepte sa se imbogateasca din aceasta mica afacere temporara, ci pur si simplu sa obtina un pret corect pe volumele care au fost cumparate, citite si pastrate cu drag.

Din fericire, exista suficient de multe persoane care inteleg aceste lucruri si care ii intampina pe achizitorii de carti asa cum se cuvine, sunt persoane care pun accent nu numai pe istoria cartilor, ci si pe felul in care le prezinta in fata specialistilor, astfel incat sa obtina un pret cat mai bun. Cartile vechi, originale, atat cele in limba romana cat si in limbi straine, cartile foarte cautate, cele dupa care s-au facut ecranizari, cartile cu autograf si colectiile de carti foarte bine intretinute sunt foarte apreciate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram