Ce beneficii aduce tratamentul ortodontic efectuat intr-o clinica dentara in Bucuresti pacientilor?

9 martie 2020
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Unul dintre cele mai solicitate servicii stomatologice din clinica dentara Bucuresti cu sediul online la adresa https://plazadent.ro este tratamentul ortodontic de indreptare a dintilor. Aparatul dentar este un tratament purtat pe o perioada determinata de timp, cu rolul de a reda pacientului posibilitatea de a avea o muscatura corecta.

Aparatul dentar nu numai ca poate corecta eficient dintii strambi si inghesuiti sau cu spatii mari intre ei, ci poate sa corecteze muscatura si sa redea pacientilor increderea in sine. Tratamentul ortodontic de corectare a muscaturii si de indreptare a dintilor reprezinta cea mai sigura optiune in acest sens, cu rezultate spectaculoase pentru adulti si pentru copii.

Tipuri de aparate dentare, montarea si intretinerea acestora in clinica dentara Bucuresti Plaza dent

Aparatele dentare sunt de mai multe tipuri, in functie de preferintele clientilor, de bugetul lor si de necesiatea tratamentului. Practic, doctorul dentist Drumul Taberei va indruma pacientul sa faca cea mai buna alegere in acest sens. Medicul ortodont este cel care va stabili cel mai eficient tratament pentru fiecare caz in parte, evaluand dintii, verificand muscatura, realizand radiografii si fotografii.

Aparatul dentar se monteaza si se intretine in cadrul unei clinici de specialitate, iar pacientii trebuie sa acorde o importanta deosebita ingrijirii dintilor la domiciliu. Durata tratamentului ortodontic variaza intre un an si doi ani, in functie de varsta si de diagnosticul pacientului. Dupa ce se aplica aparatul dentar, sunt necesare mai multe vizite periodice la medicul stomatolog care va urmari evolutia tratamentului si modul in care dantura capata forma potrivita pentru pacient.

Dentist Drumul Taberei | clinica dentara Bucuresti | Plazadent.ro

dentist Drumul Taberei

Aparatul dentar metalic este cea mai ieftina si totodata cea mai rezistenta optiune a pacientilor, cu mentiunea ca este foarte vizibil si poate dauna aspectului fizic al acestora pe perioada scurta, in timp ce aparatul dentar invizibil este varianta aleasa de catre pacientii care au un buget generos si care nu doresc sa isi expuna problemele dentare in fata tuturor.

In alta ordine de idei, exista si aparate dentare intermediare atat ca si pret, cat si din punct de vedere al rezistentei. Aparatele dentar ceramice sau cu safire reprezinta variante foarte bune alese de pacienti pentru ca nu sunt foarte vizibile si nici foarte scumpe, stau foarte bine la capitolul rezistenta si confera pacientului mai multa incredere in sine si in reusita tratamentului ortodontic.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram