fbpx

Ce avantaje ai cand cumperi franciza de amanet CashBook

O franciza la cheie este un acord pe care un proprietar de brand il ofera unui antreprenor.

Astfel, chiar si cea mai neexperientata persoana isi poate deschide propria afacere sub numele unui brand bine promovat, fara a se ingrijora de anumite riscuri. Imagineaza-ti: vei folosi sigla unei binecunoscute agentii, care s-a stabilit de mult timp in randul consumatorilor. In plus, vei obtine tot sprijinul acestei agentii si vei putea folosi toate strategiile si tehnologiile pe care le-au dezvoltat ei pe parcursul mai multor ani.

Agentia de amanet CashBook ofera spre vanzare o afacere la cheie care nu numai ca este stabila intr-o perioada de criza, dar detine si o serie de principii:

 • Relatii durabile si de succes cu toti clientii si francizorii sai
 • Credinta in echitate si corectitudine in relatie cu ceilalti
 • Sustinerea dezvoltarii si expansiunii afacerii
 • Profesionalism, eficacitate si servicii de calitate
 • Dorinta de a fi primii pe piata, etc.

Daca esti nou in afaceri, cu siguranta vei avea nevoie de un mentor cu experienta pentru a incepe. El, daca este necesar, va indica greselile si te va ajuta la evitarea acestora si va putea, de asemenea, sa iti ofere sfaturi cu privire la orice problema care ar putea aparea. Francizorul actioneaza ca un astfel de mentor.

Totodata, francizorul ofera asistenta completa companiilor sale de franciza amanet, inclusiv traininguri si un set complet de gestiune si elaborare.

Franciza amanet CashBook  este potrivita si pentru oamenii de afaceri mai experimentati.

Agentia de amanet CashBook accepta in reteaua sa atat inteprinzatori debutanti cat si case de amanet deja existente, care sunt orientate spre obtinerea unui profit rapid al punctului de lucru din retea de minim 8000 de euro.

Astfel, avantajele unei francize de amanet CashBook se deosebesc de franciza unei case de amanet obisnuita prin:

 • Prezenta unui callcenter si al unui serviciu de evaluare extrem de performant
 • Ai posibilitatea sa-ti largesti gama obiectelor pentru care poti da imprumut din motiv ca evaluatorii vor putea oferi o evaluare corecta si echitabila
 • Garantand evaluarea, vei putea oferi clientilor sume mai mari decit concurentii tai din oras
 • Oferind sume mai mari ca imprumut, vei atrage mai multi clienti; in loc sa mearga la concurenti, ei vor veni la tine stiind ce le poti oferi
 • Rezultatul e unul uimitor: cifra de afaceri va creste iar capitalul nu va stagna.

Un avantaj major pe care il ofera reteaua de amanete CashBook (fiind prima din romania, apropo) este faptul ca a implementat serviciul de amanet la domiciliu. Acesta presupune faptul ca:

 1. persoana solicita un imprumut acasa
 2. reprezentantul evalueaza bunul prin softuri speciale
 3. clientul primeste banii direct la el acasa.

In perioada de pandemie acest serviciu reprezinta solutia salvatoare pentru multi dintre cei care se afla intr-un impas financiar.

Dupa incheierea contractului cu agentia „mama”, devii membru cu drepturi depline al „familiei” francizorului si poti utiliza in siguranta toate privilegiile proprietarului unei companii de retea. Cand devii francizat, esti expus planurilor de marketing si strategice ale corporatiei sub auspiciile carora vei obtine profit. Totodata, esti permanent asigurat cu informatiile la zi despre servicii, preturi si alte conditii contractuale menite sa te ajute in munca de francizare.