Cavitatie – procedura ce te scapa de celulita in aceasta vara

28 iunie 2022
Autor:
Suits Advertising

Ce trebuie sa cunosti despre cavitatie

Oamenii care doresc sa-si schimbe corpul vor cauta intotdeauna o alta modalitate de a obtine efectul dorit. Exercitiile fizice si o dieta echilibrata pot fi o provocare pentru multi oameni, asa ca acestia adopta anumite abordari complementare. Una dintre modalitati este remodelare corporala prin cavitatie.
cavitatie
Aceasta procedura denumita cavitatie este folosita de multi ani cu rezultate foarte bune pentru clienti. Folosind aceasta metoda, stratul de grasime poate fi redus in timp. Prin urmare, trebuie sa participati la mai multe sesiuni pentru a obtine rezultatele dorite.

Dar poti fi sigur ca rezultatul va fi un real succes daca apelezi la clinica de remodelare corporala Fysiogand.

Detalii despre procedura

In primul rand, tratamentul de cavitatie se efectueaza pe baza sunetului de frecventa ultra joasa. Datorita acestora, din abur si gaz se formeaza mici bule din cauza presiunii aplicate. Acestea se numesc bule de cavitatie.

Tot din cauza undelor emise s-au produs o serie de implozii succesive. Rolul lor cel mai important este de a descompune membranele celulelor adipoase. Nu trebuie sa va faceti griji. Acest proces nu afecteaza tesutul din jur, iar procesul de indepartare a celulelor adipoase este cat se poate de simplu.

Pe langa lichefiere si descompunere, intregul continut este drenat prin sistemul limfatic. Odata ce acest proces este finalizat, toate reziduurile sunt indepartate de rinichi. Dupa mai multe tratamente de cavitatie, rezultatele pot fi observate la nivelul circumferential al zonei sale de lucru.

Fara zahar adaugat atunci cand alegeti tratamentul cu cavitatie

Zaharul este rau din toate punctele de vedere. Dar cu tratamentul de cavitatie, se recomanda consumul in cantitati mai mici sau deloc. De ce? Ei bine, pentru ca in orice proces de cavitatie se elibereaza nu numai colesterolul, ci si trigliceridele din ficat si rinichi.

Prin urmare, cel mai bine este sa evitati incarcarea unor cantitati mari de grasime si zahar.

Dupa terminarea tratamentului, nu trebuie sa credeti ca procesul s-a incheiat si sa traiti acelasi stil de viata ca inainte de tratament. Trebuie sa abordati un stil de viata cat mai sanatos!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram