Cauti un service tehnic si mentenanta pentru sisteme de securitate? Alege Grand Guard Security

11 martie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Grand Guard Security nu este o simpla firma de baza si protectie, ea dispune de o gama variata de servicii, printre care se regaseste si servicul de instalare a sistemelor de supraveghere care beneficiaza de mentenanta profesionista pentru a asigura de buna protectie pe toata durata utilizarii acestor aparate pentru monitorizarea video. In plus, Grand Guard Security reprezinta un service tehnic si mentenanta pentru sisteme de securitate la care pot apela si cei care nu au beneficiat de montarea sistemelor de catre specialistii GGS, insa va fi nevoie de respectarea anumitor cerinte.

Service tehnic si mentenanta pentru sisteme de securitate autorizate

Echipa GGS este autorizata in a oferi servicii de service tehnic si mentenanta pentru sisteme de securitate cu scopul de a optimiza buna functionare a acestora. Odata cu semnarea unui contract de colaborare cu firma GGS, pe langa montarea sistemelor si serviciul de paza si protectie, aceasta ofera clientilor sai si serviciul de mentenanta, ceea ce reprezinta in fapt o verificare periodica necesara mai ales sistemelor alarmare impotriva efractiei. In cazul in care se depisteaza anumite probleme care impiedica buna functionare a acestuia, se urmareste introducerea sistemelor de supraveghere in service-ul tehnic in vederea restabilirii lor. De asemenea, firma Grand Guard Security actioneaza rapid in remedierea problemelor, astfel ca repararea sau inlocuirea sistemelor de supraveghere se va realiza in cel mai scurt timp!

Service tehnic si mentenanta pentru sisteme de securitate gratuita

Sistemele de alarmare care au beneficiat de montajul realizat de Grand Guard Security vor beneficia pe durata garantiei lor de serviciul de service tehnic si mentenanta pentru sisteme de securitate. Garantia este valabila pe o durata de 2 ani si poate fi extinsa pana la o durata de 4 ani. Pentru cei care detin astfel de sisteme instalate de catre persoane terte sau care nu se regasesc sb incidenta garantiei, Grand Guard Security ofera servicii de service tehnic si mentenanta pentru sisteme de securitate doar in cazul in care solicitantul este de acord cu semnarea unui contract de minimum 12 luni care beneficiaza de gratuitatea primei diagnoze! Daca sistemul de supraveghere nu mai corespunde cerintelor initiale, acceseaza pagina grandsecurity.ro unde vei dispune e o lista de informatii complete privitoarea la serviciul de mentenata si cel de service tehni asigurat de expertii GGS!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram