Cauți cel mai frumos candelabru pentru livingul tău ?

28 aprilie 2023
Autor:
IzzyReduceri

De-a lungul anilor, desing-ul interior al locuinței a luat amploare. Din ce în ce mai mulți oameni doresc un aspect interior cât mai plăcut. Confortul din casa ta este foarte important, așadar trebuie să ai și corpuri de iluminat cât mai estetice și minimaliste. Acest fapt, va crea un cadru de vis al locuinței tale.

Livingul, o încăpere costisitoare material?

Ei bine, răspunsul este nu! Dacă vei alege produse de pe Neona Interiors , îți garantăm că vei face o alegere economică . De ce? Pentru că articolele noastre de iluminat nu doar că oferă o sursă de lumină, ci au și rolul de a ține locul unui obiect decorativ.

Pentru a nu da greș un candelabru living este cea mai potrivită alegere. Iată care sunt topurile în ceea ce privește aceste deosebite obiecte de iluminat living.

  1. Candelabru Black
  2. Candelabru Sun
  3. Candelabru Gold Crown
  4. Candelabru Led 4 circles
  5. Candelabru Pendul Buterfly24

Pe lângă acestea ,hai să descoperim împreuna cum poți da naștere unei locuințe inedite cu ajutorul corpurilor de iluminat. În funcție de dimensiunile acestuia, echipa Neona Interiors are o mulțime de produs pentru a te ajuta să găsești ceea ce ai nevoie pentru iluminat hol.

Cum poți da lumina holului tău?

Holul necesită puțin mai multă atenție atunci când ne hotărâm să-i adăugăm un corp de iluminat. Nu este atât de simplu ca atunci când vei alege obiecte de iluminat pentru dormitor sau living, deoarece spațiul este destul de restrâns.

Înainte de a te decide, ține cont și de stilul în care este decorat holul tău. Noi îți propunem următoarele articole de iluminat:

  • Lustra Led Double
  • Aplica Leaf
  • Aplica Led White Round
  • Plafoniera Led Modern Circle
  • Lustra Led Amazing Petal

Aceste obiecte de iluminat variază în funcție de stilul în care doriți să arate interiorul casei. Deținem modele diverse, de la cele clasice până la cele avangardiste.

Cauți corpuri de iluminat cu un design neobișnuit?

Te afli în locul potrivit. Pe site-ul nostru vei găsi o mulțime de produse care au o formă inedită. Designul spectaculos te va ajuta să decorezi interiorul casei tale . Cadrul pe care îl vei crea în locuință, va aduce doar laude din partea prietenilor tai .

Pendulul Matte este alcătuit dintr-o multitudine de globuri, de dimensiuni diverse. Culorile acestuia se îmbină într-un mod cât mai armonios, pentru a da un aer sofisticat încăperii.  Auriul si argintiul sunt culorile ce se afla în trend anul acesta .

Pendul Nordic Gold este conceput din 3 corpuri de iluminat ce au forme diverse. Desing-ul lor abstract te va ajuta să-ți creionezi o atmosferă modernă și confortabilă. Acest pendul este foarte practic deoarece oferă o iluminare completă a spațiului. Lumina acestuia va fi difuzată până și în cele mai mici unghiuri din încăpere.

Bucătăria, spațiul destinat gospodinelor

Bucătăria este un spațiu foarte folosit, deoarece aici putem si găti, dar și mânca. Putem spune ca daca ești o reprezentanta a genului feminin, majoritatea timpului ți-l vei petrece aici. Așadar, această încăpere necesită o iluminare corespunzătoare.

Alegerea soluțiilor de iluminat se face în funcție de mărimea și forma bucătăriei. În același timp, trebuie luat în considerare și mobilierul care ar putea influența reflecția luminii naturale și artificiale.

Lustrele reprezintă cea mai populară alegere în ceea ce privește iluminatul bucătăriei. Acestea au puterea de a lumina încăperea și de a oferi ambianța de care ai nevoie atunci când gătești rețetele tale preferate.

Cele mai îndrăgite lustre pentru bucătărie

Lustra Led Flower comercializată de site-ul Neona Interiors ,este un obiect de iluminat deosebit. Aceasta are formă de floare, un design cu totul spectaculos. Poate fi amplasată deasupra unei mese .De asemenea, un alt avantaj îl reprezintă faptul că o poți controla din telecomandă, facilitând confortul.

Lustra Pendul Infinity are un aspect puțin mai sofisticat și mai elegant. Aceasta este recomandată dacă vrei să ai un stil mai modern al bucătăriei. Acest produs face parte din gama premium.

Neona Interiors, alegerea perfecta pentru locuința ta!

Îți oferim articole de iluminat, de la cele clasice, până la cele mai moderne. Dacă ți-am stârnit curiozitatea, vizitează și tu site-ul nostru pentru a descoperi și alte modele inedite.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram