Căutăm super eroi!

10 iunie 2020
Autor:
Asociația GO-AHEAD

Campania „Căutăm SUPEREROI!”, organizată de Asociația GO-AHEAD, prezintă o serie de povești de succes, ale dascălilor care au reușit să fie mai aproape de elevi în ultima perioadă.

Școala, cu tot ce înseamnă ea, activități pedagogice și socializare, s-a mutat în mediul online. Perioada pandemiei a reprezentat o provocare imensă atât pentru cadrele didactice cât și pentru elevi. Fluxurile obișnuite au fost regândite și s-a încercat găsirea de soluții practice care să satisfacă atât nevoile elevilor cât și ale cadrelor didactice.

Astfel, s-au remarcat dascăli care au căutat și au aplicat metode interesante și inovative, ca să nu piardă legătura cu elevii lor și să le transmită și informațiile de care aceștia au nevoie. În acest context, Asociația GO-AHEAD a lansat, la începutul lunii mai, campania „Căutăm SUPEREROI!”. Campania are ca obiectiv promovarea exemplelor de bună practică ce demonstrează că școala poate fi eficientă și atractivă, și atunci când dascălii și elevii se întâlnesc în mediul virtual, prin intermediul unui ecran, dacă se aplică metodele potrivite.

În Campania Căutăm SUPEREROI! (#Educatiacontinua, #SuperHeroes, #Online, #Educatiedecalitate) s-au adunat poveștile dascălilor din toată țara: Ilfov, Vaslui, Hunedoara, Constanța, București, Neamț, Bihor. Campania se derulează pe pagina de Facebook a Asociației (https://www.facebook.com/TrainingGoAhead/). Până la finalul lunii iunie, sunt centralizate și publicate în sumar pe pagina de Facebook a Asociației (și integral pe site - https://www.go-ahead.ro/ro/articole), poveștile profesorilor care s-au adaptat cu succes acestor condiții și au reușit să-i implice pe elevi în activități didactice atractive.

La finalul campaniei se vor acorda și premii pentru cele mai bune 3 exemple de bună practică. Se vor lua în considerare aprecierile publicului (numărul de like-uri) și rezultatele evaluării unui juriu de specialitate.

Mai multe detalii: https://go-ahead.ro/ro/articole.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram