fbpx

Cateva idei de marturii pentru botez

Arata-ti aprecierea pentru invitatii si oamenii dragi care iti sunt alaturi la crestinarea celui mic cu cele mai frumoase idei de marturii pentru botez. Acestia te ajuta si te sustin in sarbatorirea zilei atat de speciale organizate in venirea pe lume a celui mic, si exista o mare varietate de marturii speciale din care poti alege.

Marturii de botez delicioase

Ofera invitatilor tai si prietenilor de familie niste marturii de botez care sunt atat aspectuoase, cat si delicioase. Marturiile comestibile pentru botez sau pentru petrecerea de dupa crestinare reprezinta niste daruri ideale si grozave pentru oricine iti face cinstea sa apara la acest eveniment. Un mic ghid despre alegerea marturiilor de botez gasiti accesand acest link.

Marturii de botez delicate si aromate

Darurile ce constau in mici sapunuri si esente parfumate sunt daruite in cadrul mai multor ocazii, asadar de ce sa nu te folosesti de aceasta idee si drept marturii pentru botez? Exista cateva optiuni si aici, inclusiv urmatoarele:

Sapunuri de aromaterapie. Aceste mici sapunuri pot fi comandate in diferite forme si culori, dar si arome, in cadrul unor mici cutiute sau saculeti de cadouri personalizate.

Spumante de baie. Invitatii tai vor adora aceste mici recipiente cu spumant de baie aromat deoarece le va putea infrumuseta ziua dupa munca si oboseala. Poti alege dintr-o varietate de culori, cum ar fi auriu, argintiu, albastru, roz, etc.

Cristale de baie. Ofera diferiti saculeti de organza plini cu cristale pentru baie drep cea mai frumoasa marturie de botez.

Lumanarele-Marturii de botez

Nu poti da gres niciodata atunci cand vei darui lumanarele drept marturii de botez. Acestea vin intr-o varietate de dimensiuni, forme, arome si designuri.