Cate cunosti despre alergologie? Iata detalii aici!

14 decembrie 2020
Autor:
Suits Advertising

Introducere despre alergologie

Daca suferiti de anumite alergii de mult timp, poate indica faptul ca aveti nevoie de ajutorul medicilor Romgermed. Apoi, cel mai bine este sa mergeti la sectia de alergologie pentru consultare.

In acest caz, specialistul va avea ocazia sa efectueze o serie de teste sau o serie de investigatii pentru a arata problema medicala cu care va confruntati.
alergologie
Chiar daca alergiile nu pot fi complet eliminate in unele cazuri, exista diferite planuri de tratament care va pot ajuta sa reduceti simptomele.

Evita starile incomode prin vizita la un cabinet de alergologie!

Schimbarile bruste de dispozitie, stranutul nesfarsit, ochii larg deschisi si chiar mancarimea si iritatia pielii sunt semne care pot fi prezente alergii, determinandu-va sa aveti nevoie urgenta sa rezervati o consultatie alergica intr-un cabinet specializat in alergologie.

Deoarece nimeni nu se naste cu alergii, veti dezvolta aceasta afectiune pe tot parcursul vietii. Pentru a afla cat mai exact cauza acestei alergii, medicul va recomanda sa faceti programari mai frecvent in sectia de alergologie si sa preveniti riscul de complicatii.

Din acest motiv, medicul va va spune cel mai probabil sa efectuati un test de alergie. Acest test este bine cunoscut, iar contactul mai multor factori alergenici cu corpul uman poate provoca o serie de reactii alergice. Toate acestea pot determina cauza exacta si antidotul care pot reduce reactia in viitor.

Ce testari se aplica?

Testul de alergie cutanata - cel mai frecvent test pentru acest tip de alergie. Se foloseste pentru a detecta alergiile gasite in aerul pe care il respiram (seminte, tutun, praf, par de animale) si alimentele de baza (de exemplu, oua, lapte, nuci, nuci etc.). In plus, aceasta varianta este utilizata si pentru detectarea alergiilor la medicamente sau venin.

Test de alergie la sange - Acest test functioneaza prin detectarea anticorpilor din sange. Practic, ajuta la masurarea nivelului de anticorpi din sange pe care organismul il produce impotriva alergenilor. Trebuie mentionat ca aceasta optiune este recomandata atunci cand personalul relevant nu poate efectua testul cutanat de mai sus.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram