Cât de mult poți personaliza un produs în online?

18 noiembrie 2013

În funcție de preferințe, poate fi aleasă una dintre cele cinci variante de realizare a imaginii, fie Print, Înrămat, Canvas, Canbox sau Decorbox, și sistemul va genera varianta selectată.

Firesc, poate fi aleasă și mărimea imaginii, în funcție de preferințe, dar și de încăperea pentru care este destinată. Întrucât știm că, în mediul online, nu e simplu de ales dimensiunea potrivită, pe ArtFoyer facem ca această decizie să fie cea mai ușoară.

Butonul “Vizualizează într-o încăpere” deschide zece încăperi în diferite stiluri. Prin simpla selectare a unei încăperi, imaginea va fi așezată, respectând toate personalizările făcute până în acel moment.

Un lucru foarte important în cazul unui tablou e rama. Din acest motiv, pe ArtFoyer pot fi alese nouă modele, fiecare în mai multe culori. De fiecare dată cînd un model de ramă este selectat, tabloul va fi înrămat după modelul și culoarea aleasă.

În cazul modelelor Canvas, pe lângă alegerea dimensiunii și a șasiului, care poate fi 2,5 sau 3,8 centimetri, poate fi aleasă și varianta Multicanvas, cu două sau trei panele.

Din fiecare imagine, pot fi create foarte multe variante de diferite mărimi și stiluri, personalizate până în cel mai mic detaliu, în timp ce vizualizarea într-o încăpere face ca luarea unei decizii să fie ușoară.

Pentru a pune în valoare creația originală, utilizăm pânze dintr-o compoziție specială, hârtie cu o densitate ridicată, cerneluri ecologice și o tehnologie superioară de tipărire. Materialele și tehnologia pe care le folosim asigură claritatea formei, intensitatea culorilor și durabilitatea îndelungată a print-urilor noastre.

Imaginile Artfoyer sunt creații originale ale unor artiști contemporani de renume internațional. Acestea sunt protejate de legile internaționale ale proprietăţii intelectuale şi drepturilor de autor. Artfoyer este deținut de Norand S.R.L., o companie cu șase ani de experiență în acest domeniu și peste 250.000 de imagini în format Print produse și comercializate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram