Castigatorul premiului Red Dot: Design de Produs

Exista multe clasamente in domeniul designului de produs; insa premiul Red Dot este probabil cel mai dur concurs anual de design. La sesiunile de jurizare ale premiului “Red Dot: Design de Produs 2011” s-a aflat cine a fost capabil sa înfrunte concurenţa internaţionala de top, care companii isi pot împodobi inovaţiile cu premiul “red dot” – si care produse vor fi prezentate ca exponate in muzeul Red Dot Design. La concurs au luat parte aproximativ 1,700 de companii din 60 de tari, cu 4,433 de produse.
In final, doar cele mai bune produse au reuşit sa convingă juriul expert, iar Innofit a reuşit … câştigătorul din 2011 este “cantarul de baie, model INN-110”.

cantar Innofit-INN-110Un aspect important al cantarului IIN-110 este utilizarea unei rasini speciale in procesul de productie. Tot ceea ce veti vedea este o suprafata lucioasa; nu exista nicio indicatie a ceea ce reprezinta acel obiect. Insa o atractie irezistibila se masifesta prin faptul de a va urca pe el cu picioarele goale. In acel moment displayul se ilumineaza si va indica greutatea masurata. Cantarul personal INN-110 are un design ergonomic si fiecare detaliu reuseste sa invigoreze aceasta categorie de produs.