Castiga un set de mobilier pentru camera copilului de la Clubul Mamelor Help Net

4 iulie 2011

Vino in cea mai apropiata farmacie Help Net, prezinta cardul tau de fidelitate Clubul Mamelor si completeaza talonul de participare la tombola. Poti castiga chiar tu marele premiu: un set de mobilier pentru camera prichindelului tau.

Daca nu esti inca membra in Clubul Mamelor, te poti inscrie pe loc in farmacie, cu cardul tau de fidelitate Help Net si prin achizitionarea de produse pentru mama si copil din lista celor selectionate, de minimum 100 RON.

Alte 7 motive pentru a te inscrie in Clubul Mamelor:
1. Intri in programele noastre dedicate mamei si copilului;
2. Primesti sfaturi avizate chiar de la farmacistii nostri specialisti;
3. Beneficiezi de servicii de inalta calitate, disponibile intr-o retea de acoperire cu acoperire nationala (116 farmacii, in principalele orase ale tarii);
4. Ai acces la o gama variata de produse pastrate in conditii ce respecta standarde farmaceutice riguroase;
5. Participi la evenimente dezvoltate exclusiv pentru tine, pe diverse teme de interes (sarcina, alaptare, nutritie, dezvoltare echilibrata, comunicare in cuplu etc;)
6. Beneficiezi de promotii si de reduceri de pret de pana la 20% la o multime de produse pentru mama si copil;
7. Primesti informatii de actualitate despre produsele si serviciile Help Net in cadrul newsletter-ului lunar.

Clubul Mamelor, recomandat si sustinut de o mamica celebra, Andreea Marin, a fost special creat pentru mamicile fidele care vor sa aiba mereu acces la sfaturi si recomandari utile.

Pentru a fi la curent cu oferte speciale si cu campaniile Help Net dedicate mamei si copilului, viziteaza www.helpnet.ro si paginile noastre de Facebook - Farmaciile Help Net si Clubul Mamelor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram