Câștiga premii din plin de la Monini pâna pe 30 iunie

10 mai 2017

Odată cu venirea primăverii și cu schimbările bruște de temperatură, care ne-au tot dat de furcă în ultima vreme, organismul are nevoie de vitamine si minerale, iar majoritatea dintre noi acuzăm în această perioadă stări de oboseală generală, însoţite de slăbiciune fizică şi incapacitate de concentrare. Lipsa unui stil de viaţă sanatos, care să cuprindă exerciţii fizice şi alimentaţie diversificată, accentuează starea de moleşeală. Alimentele de primăvară refac rezerva de antioxidanţi şi întăresc sistemul imunitar. Specialiștii recomandă să includem în alimentaţia zilnică cel puţin unul dintre alimentele specifice acestui anotimp pentru a preveni apariţia asteniei, anemiei şi depresiei. Verdeţurile de primăvară fortifică organismul, ajută la eliminarea toxinelor acumulate în perioada rece şi reduc nivelul colesterolului.
Corect este să mâncăm variat în fiecare zi, iar o dietă echilibrată precum cea mediteraneeană ne ajuta să beneficiem de nutrienții necesari unui stil de viață sănătos.
Totul se datorează uleiului de măsline extravirgin, alimentul de bază al dietei mediteraneene. Cu o aroma minunată, uleiul de masline dă savoare mâncării, îi îmbogățește gustul și aduce organismului nutrienți esențiali în păstrarea imunității atât de necesare în acest anotimp. Include-l în meniul tău zilnic  uleiul de masline extra virgin Monini, ca să te bucuri de sănătate și de o viața de calitate!

Profită din plin beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline cu promoția Monini din magazine.
Pentru a ne bucura și mai mult de uleiul de măsline extra virgin și de beneficiile sale, Monini ne-a pregătit o promoție de primăvară, “Primăvara premiilor Monini”, plină de surprize în fiecare zi. Între 1 aprilie și 30 iunie cumpără orice produs Monini, intra pe facebook -
MoniniRomania și, pe baza numărului bonului fiscal înscris, poți câștiga unul dintre premiile zilnice ale promoției! Regulamentul de participare la promoție poate fi găsit pe facebook -MoniniRomania. În fiecare zi unul dintre participanții înscriși va câștiga un coș cu produse Monini.
Monini. O alegere savuroasă și sănătoasă!
monini. ro facebook - MoniniRomania

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram