fbpx

Casa si gradina sunt spatiile unde iti poti lasa imaginatia sa zburde

Vara reprezinta sezonul concediilor dar si al renovarilor. Se intampla ca de foarte multe ori, oamenii sa aleaga sfarsitul verii pentru a-si renova apartamentul, casa si terasa. Unii se simt mai inspirati sau mai indemanatici si incearca sa isi amenajeze singuri terasele sau gradina. Spatiul de langa casa este important si este folosit pentru momentele de relaxare sau pentru o dupamiaza placuta alaturi de familie sau prieteni. Pentru asta, daca esti suficient de ambitios, iti poti amenaja gradina foarte usor. Ai nevoie de idei si niste unelte pentru casa si gradina care sa te ajute sa incepi si sa finalizezi proiectele.

Gradina

Gradina este locul care poate fi infrumuseat cu ajutorul florilor si cu alei frumoase. De cele mai multe ori florile frumos mirositoare sunt cele care imbunatatesc aspectul gradinii, dar si deocoratiunile handmade, colorate si facute cu dragoste.

Daca esti o persoana intuitiva si cu multa imaginatie, poti folosi unele obiecte din casa de care crezi ca nu mai ai nevoie. De multe ori cizmele de cauciuc stricate sunt cosiderate numai bune de aruncat la gunoi, dar cei ce stiu sa recicleze le vor folosi pe post de ghivece pentru flori. Dar nu numai cizmele sunt folosite pe post de ghiveci. O valiza, un ceainic, un ghiveci spart, o sticla, o cutie de lemn, chiar si o roaba sau cutii de la vopsea. Aici trebuie doar sa iti lasi imaginatia sa zburde.

Aceste decoratiuni nu necesita unelte specifice pentru a le realiza. Ai nevoie de rabdare, idei bune, imaginatie si gradina ta se poate transforma intr-un loc decorat cu stil, din obiecte reciclate.

Casa

Cand vine vorba de amenajarile interioare, am vrea sa apelam la specialisti care sa ne recomande cele mai bune materiale, cum trebuie amplasate unele piese de mobilier, sau cum sa iti decorezi casa in functie de nevoile tale. Daca ne lasam pe mana unor astfel de oameni, putem ajunge sa cheltuim o multime de bani.

Cand vrei sa schimbi putin aerul casei tale, poti face acelasi lucru ca si cu gradina. Internetul este plin de idei, trebuie doar sa vrei sa le pui in practica. Poti crea tablouri simple, cu mesaje inspirationale, poti folosi pet-urile pentru a crea tot felul de minunatii, sau poti realiza tot felul de obiecte decorative care cu siguranta iti vor infrumuseta casa.

Asadar, daca esti o persoana care isi doreste sa isi decoreze casa si gradina, ai nevoie de idei pe care le gasesti peste tot pe internet si bineinteles cateva unelete care te vor ajuta sa realizezi acele proiecte.