fbpx

Casa cu Fier Forjat face din foc si fier arta

Fierul forjat revine in forta in secolul XXI
Fierul forjat nu este folosit de azi sau de ieri, ci el a fost utilizat de catre stramosii nostri inca de la inceputuri, din momentul in care au descoperit ambele elemente: si focul, dar si fierul.
Atunci cand spui fier forjat faci referire la prelucrarea fierului prin forjare, care nu este altceva decat procedura prin care metalul este incalzit pana la incandescenta si apoi lucrat prin lovituri repetate, date cu ciocanul. Acest mestesug este folosit de cand lumea si pamantul si el a reinviat in secolul XXI.
Oamenii au redescoperit acum calitatile fierului forjat, care rugineste mult mai greu, este rezistent, durabil si pe deasupra, este maleabil, permitand astfel modelarea lui in fel si fel de forme.
Daca in vremurile demult apuse, fierul forjat era folosit pentru obiectele de cult, in perioada Renasterii a fost utilizat tot mai des pentru a se face arta. Paturile din fier forjat frumos lucrate, jardinierele, mesele sau scaunele, bancile, suporturile de lumanari sau candelabrele, toate acestea au ramas caracteristice pentru Evul Mediu, iar astazi, ele sunt din nou la moda.
Oamenii secolului XXI au preluat ce este frumos din trecut si l-au readus la viata, prin obiectele din fier forjat. Daca doresti sa ai o locuinta aparte, fierul forjat este solutia ideala pentru tine!

Casa cu Fier Forjat reinvie locuinta ta

Daca pana acum nu ai luat in considerare si aceasta posibilitate, poate ca a venit vremea sa-ti schimbi parerea si sa aduci elemente noi in viata si in locuinta ta. O schimbare in bine, ba chiar de-a dreptul spectaculoasa, o reprezinta si utilizarea decoratiuniilor din fier forjat, pentru a-ti amenaja locuinta, fie ca vorbim despre curte sau despre incaperile interioare.
Indiferent daca vrei sa creezi un model unicat pentru gardul care-ti inconjoara proprietatea sau daca iti doresti o cutie postala mai deosebita, exista mesteri care pot face acest lucru pentru tine, impreuna cu tine! Cei de la Casa cu Fier Forjat sunt capabili sa realizeze orice model iti doresti, doar aratandu-le o poza sau facandu-le un desen. Poti sa imiti ceva ce deja exista sau poti crea ceva nou. Sau, de ce nu, poti imbina vechiul cu noul pentru a fauri adevarata arta. De tine depinde!
Casa cu Fier Forjat are experienta necesara de a face arta cu ajutorul fierului si a focului, experienta pe care a acumulat-o in timp si care se reflecta in portofoliul impresionant, pe care ti-l pune la dispozitie.
Nu ezita si reinvie-ti locuinta, da-i un look aparte, care sa te faca sa te simti extrem de confortabil in propria ta casa!

Date de contact

Denumire firma: Casa cu Fier Forjat
Adresa firma: Blvd.1 Mai, Nr.54, Loc. Craiova, Jud. Dolj
Telefon firma: 0722-291.306
E-mail: office@casacufierforjat.ro
Adresa web: http://www.casacufierforjat.ro