Cartile, imaginatia si creativitatea

cumpar carti de orice fel

Albert Einstein spunea ca „imaginatia este mai importanta decat cunoasterea. Caci, in timp ce cunoasterea defineste tot ceea ce stim si intelegem acum, imaginatia indica tot ce am putea descoperi si crea”. Totul se schimba cand citim. Cu cat citim mai mult, cu atat devenim mai luminati. Cunoasterea face ca mintile sa fie mai puternice si largeste orizonturi sau deschide altele noi. Lectura largeste imaginatia stimuland partea dreapta a creierului uman, iata adevaratul motiv pentru care ar trebui sa nu ne mai oprim din citit.

Copiii au o imaginatie bogata care este cheia unor lumi nespuse. Mai mult decat atat, s-a demonstrat ca cei mici care au o imaginatie foarte activa este mult mai probabil sa aspire si sa lupte pentru obiectivele lor. Este trist faptul ca, pe masura ce cresc, li se cere sa coboare cu picioarele pe pamant si sa se opreasca din visare, dar mai mult decat atat, se inoculeaza tot mai mult ideea ca o lume imaginara nu este benefica.

Desi multi spun despre creativitate ca nu este o trasatura posedata de toata lumea, prin citit este posibil ca aceasta sa fie dobandita si dezvoltata in functie de abilitatile si pasiunile fiecarei persoane. Indiferent de argument, imaginatia dezlantuie creativitatea, permitand exprimarea si trairea unei vieti la potential maxim. Individul creativ nu vede cerul ca limita, ci mintea lui patrunde dincolo de cer. Oamenii creativi nu gandesc doar „in afara cutiei” pentru ca nu exista nicio cutie. Orice lucru la care mintea poate gandi, la un moment dat poate deveni realitate, motiv pentru care chiar e o idee buna ca imaginatia si creativitatea sa fie incurajate inca din copilarie.

Cumpar carti pentru anticariat | anticariat-carti.com

cumpar carti pentru anticariat

Daca v-ati bucurati de carti care v-au stimulat imaginatia, nu ezitati sa le impartasiti cu altii. Le puteti vinde, iar banii obtinuti ii puteti investi in alte carti sau in alte domenii de interes. Cumpar carti de orice fel, iar daca aveti ceva ce nu mai folositi, mai bine vindeti decat sa cada prada degradarii. Cumpar carti pentru anticariat, deci nu trebuie sa fie noi, insa este de preferat ca starea lor sa fie cat mai buna! Accesati http://www.anticariat-carti.com/ si veti afla mai multe detalii in legatura cu aceasta tranzactie!